Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: w kuchni

Domyślnie

kolorek MZ bylby lepszy..
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

proszę bardzo - jest w kolorze.

Domyślnie

Jesteś pewny, że to zdjęcie nadaje się na forum? Ja rozumiem, że to dla ciebie pamiątka i jesteś z tym zdjęciem związany emocjonalnie, ale na forum powinny trafiać zdjęcia, (nawet do tej kategorii a może szczególnie do tej ) które coś w sobie mają. To niestety moim zdaniem zwykły pstryk, nic ciekawego
    D200+słoiki

Domyślnie

widziałem gorsze - i to w innych kategoriach. Co do twojego zdania - masz pełne prawo oceniać zdjęcie negatywnie - szanuję twoje zdanie. No cóż, nie wszystkim musi się podobać.

Domyślnie

Tak jak pisalem wcześniej MZ kolor znacznie lepiej się prezentuje...
    ------------

Cytat Zamieszczone przez hcman Zobacz posta
    Jesteś pewny, że to zdjęcie nadaje się na forum? Ja rozumiem, że to dla ciebie pamiątka i jesteś z tym zdjęciem związany emocjonalnie, ale na forum powinny trafiać zdjęcia, (nawet do tej kategorii a może szczególnie do tej ) które coś w sobie mają. To niestety moim zdaniem zwykły pstryk, nic ciekawego
    Oczywiście, że się nadaje bo po to jest forum żeby każdy mogl pokazać / zaprezentować swoją twórczość (wypociny). tym bardziej, że jest to kategoria okolicznościowa i albumowa.
    A z 2 strony dodam, że jak moje dziecię dorośnie i też zacznie bawić się w kucharza to na 100% pokarze to gotowanie na tym forum..
    Pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów