Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Oluś

Domyślnie

Jednak uważam, że kwestia min jest sprawą indywidualną. Jak dla mnie są słodkie i takie lubię mieć w swoim albumiku, jak się komuś nie podoba oczywiście jego sprawa.
    Scarlet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    niechlujne kadrowanie, brzydkie tlo, zakamienione fugi, okropna kolorystyka, nawet miny nieciekawe.
    Chciałbym się nie zgodzić, ale z przykrością muszę to zrobić. Jak i z Grzegorką.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

scarlet przekadruj, pokombinuj z nasyceniem kolorów, WB, i wrzuć ponownie. Miny - to rzecz gustu...
    Pozdro
    D80 N18-135 f3.5 Metz-58 AF1

Domyślnie

ok, jak będę miała chwilke, ale mi się takie podobają. Co mam poradzić, że mam taki wypaczony gust, albo się nie znam i tyle. Wszystkim "normalnym ludziom" się podoba, ale zdaje sobie sprawe, że oni nietety się nie znają .
    Scarlet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peynal Zobacz posta
    Chciałbym się nie zgodzić, ale z przykrością muszę to zrobić. Jak i z Grzegorką.
    a czemu chcialbys sie nie zgodzic ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scarlet Zobacz posta
    ok, jak będę miała chwilke, ale mi się takie podobają. Co mam poradzić, że mam taki wypaczony gust, albo się nie znam i tyle. Wszystkim "normalnym ludziom" się podoba, ale zdaje sobie sprawe, że oni nietety się nie znają .
    Znajdź mi znajomego ( bo rozumiem że to ci "normalni ludzie" ) który powie prosto w twarz matce dziecka ( i do tego fotografce) że zdjęcia są słabe. I tak widać że idziesz do przodu bo coraz mniej nachalnego PS jest w twoich zdjęciach.
    Powodzenia przy kolejnych próbach.
    Mało czasu, mało talentu i trochę sprzętu.
    Czasami coś tu wpada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez scarlet Zobacz posta
    "Normalni ludzie" jak sama ich określiłaś... Cóż... jestem na kilku babskich forach, gdzie jak wiadomo roi się od mamuś zakochanych w swych dzieciach bez pamięci. I DOBRZE! Aleeee... te mamusie, tatusiowie, ciocie, babcie i kuzyni zachwycą się tak samo zdjęciem z komórki, na którym ciężko odróżnić dziecko od drzewka koło którego stoi, zdjęcia na których ostrość jest na huśtawce, a dziecko jest rozmytą plamą, dziecko znajduje się wśród dzikiego bałaganu a kompozycja jest zerowa, dziecko jest fioletowe, niebieskie, kanarkowożółte, bo WB się posypał. Ci "normalni ludzie" nie oceniają. Oni odbierają to zdjęcie prywatnie, emocjonalnie. I nie chodzi o to, że się nie znają. Mi się podoba zdjęcie mojego synka w starej nokii, gdzie osoba postronna miałaby problemy z określeniem na co patrzy
    Ty dajesz zdjęcie na forum fotograficzne. A "nienormalni ludzie" stąd oceniają wszystko - od balansu bieli, przez kompozycję, oprawę, obróbkę, po ustawienie modela, jego miny, spojrzenie, cienie, światło itp... itd...
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Ja na forum e-mama tez zachwycam się dzidziami foconymi nokią albo czymś podobnym Ale patrzę na dzidzie bo to nie są fora fotograficzne

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów