Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Maja 5

Domyślnie

Pod tym tyt. Twoich zdjęć niestety nie znalazłem

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osttel Zobacz posta
    Pod tym tyt. Twoich zdjęć niestety nie znalazłem
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=82788

Domyślnie

Powalasz na kolana-i jak ja mam iść do pracy Jak Ty to robisz-wiem, wiem chwytasz aparat i cyk Kolejny pełem ukłon. Pozdrawiam.

Domyślnie

ps. jestem amatorem więc może głupie pytanie ale jak obrabiasz te fotki? Jakiś specjalny patent? Czy poprostu tak już masz, że pstryk i co jedno to lepsze

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez osttel Zobacz posta
    ps. jestem amatorem więc może głupie pytanie ale jak obrabiasz te fotki? Jakiś specjalny patent? Czy po prostu tak już masz, że pstryk i co jedno to lepsze
    Sama nie wiem - tak chyba mam. Staram się zrobić jak najlepsze zdjęcie. W sumie to chyba jestem coraz bardziej surowa i krytyczna dla swoich zdjęć - jeśli widzę że balans siadł i nie dam rady poprawić, że coś ucięłam niepotrzebnie albo ostrość poległa to nie ratuję na siłę - po prostu do kosza i tyle, bez sentymentów. Czasami mam sporo z sesyjki a czasami podobają mi się ze 2. Mam też takie które maja wymiar sentymentalny tylko dla mnie ale ich nie pokazuję bo wiem że nie są dobre. Nawet jak się wracam do moich pierwszych zdjęć to bym ich teraz nigdzie nie pokazała albo zrobiła inaczej ale tak się właśnie wszyscy uczymy.

Domyślnie

To ja też chcę tak mieć Pozdrawiam i życzę żeby Twój ,,kosz" był zawsze pusty Rozpieszczaj nas dalej

Domyślnie

Świetne - Brawo!!
    D7200

Domyślnie

Daj jakiegoś gniota czasem, bo normalnie w kompleksy wpadłam i zdjęć nie pokazuję Żartuję rzecz jasna.
    Ale prawda jest taka, że zaczęłam być już jakiś czas temu mocno krytyczna w stosunku do moich zdjęć i większość ląduje tylko na szymonkowym blogu jako pamiątka. Na szczęście mam spore grono szczerych krytyków, co walą prawdę w oczy bez sentymentów.
    A Twoja sesja, cóż, świetnie jak zwykle. Nuuuda
    Szymon niestety jak widzi aparat to zachrzania do niego, aż się kurzy. Ciężko go namówić na pozostanie tam gdzie siedzi Ale za to sam ma za sobą debiut fotograficzny
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto

Domyślnie

Maja tez kiedyś dywan sfociła ale nie wiem gdzie to mam No a co do gniotów to był czas że pokazywałam ale teraz się wstydzę ;P

Domyślnie

Anna, powiedz mi czy okna masz bardzo duże w domu? bo bardzo fajne światełko przez nie wpada
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów