To zdjęcie wrzucam "z lekką taką nieśmiałością". Bardzo spodobało mi się sklepienie - jak wielki kadłub statku. Ale samo zdjęcie jest jakieś takie trochę nijakie. Poradźcie proszę, co zmienić (ocieplić?), czy w ogóle wywalić.
Szukaj
To zdjęcie wrzucam "z lekką taką nieśmiałością". Bardzo spodobało mi się sklepienie - jak wielki kadłub statku. Ale samo zdjęcie jest jakieś takie trochę nijakie. Poradźcie proszę, co zmienić (ocieplić?), czy w ogóle wywalić.
niefajnie cięte. sama góra foty nie zrobi
Pozdrawiam
Jeśli chciałeś pokazać symetrię to się udało i nic więcej.
System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
Pozdrawiam Marek
mi się ogólnie podoba, natomiast jednak żeby zdjęcie miało sens musi być imo pokazywane w serii 3-4. Inaczej w żaden sposób się nie broni![]()
mi się też podoba.Przez moment myślałem że to jest z góry na dół robione, jakby schody czy coś.?
Ale jeśli chodzi o kadr to jakoś mogłeś pokombinowac inaczej, np:z lewej strony wkrada ci się okno a z prawej go nie ma.
To jest właśnie rodzaj fotek nad którym można dłużej posiedziec i pokombinowac,tzn. można je zrobic na wiele sposobów(obróbka)
takie jest moje zdanie.
Do mnie nie trafia. Kadr jest nienajlepszy moim zdaniem.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
ja bym obciął boczki w tym odwróconym, do kwadratu, bo okna psują efekt.
Poza tym robiłbym szerszym szkłem i wyżej zadartym, żeby pokazać choć jedno przęsło w całości.
"Nie można w życiu zakosztować wszelkiego dobra. Treba wybrać rzecz upragnioną, którą łatwiej przyjdzie zapumnieć."
Skontaktuj się z nami