Taki dzisiejszy pstryk... moja chrześniaczka Natalka podczas przebierania bluzeczki... jedno z niewielu z trafioną ostrością... a tło standardowo bez ustawiania...
Zapraszam![]()
Szukaj
Taki dzisiejszy pstryk... moja chrześniaczka Natalka podczas przebierania bluzeczki... jedno z niewielu z trafioną ostrością... a tło standardowo bez ustawiania...
Zapraszam![]()
Ładne, ostro pojechałeś, ale tło coś mi nie pasuje.
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
Bo tło to kawałek narożnika z poduszką i wystemplowaną ścianą...![]()
Dzięki![]()
Jak tak, to tło całkiem niezłe.
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
pięknie Panie, pięknie
ps
z niecierpliwością czekam na następne
| Nikon |
Jeśli można, to jakim szkłem to popełniłeś ?
mrcll - dzięki
LuDa - D300 + SB800 + Tokina 16-50/2,8 na f3,2. Poza delikatnym przekadrowaniem i tym stemplem (konkretnie w PG) zdjęcie nie ruszane![]()
Dzięki za info, dużo złego słyszałem o tej Tokinie, tym bardziej gratulacje za świetną fotkę.
Tłem to bym się za bardzo nie przejmował. Wg mnie świetnie uchwycone. Nie można było w innym momencie. Super. Piatka z plusem![]()
pozdrawiam
D70S + N 18-70/3.5-4.5 + N 50/1.8 + T 55-200/4-5.6 + S 10-20/4-5.6 + SB600
Your eyes see only what your mind is prepared to comprehend - Henri Bergson
Minka de beściackakolejny mały Polak który na starość będzie wspominał dzieciństwo z twoich fotek
![]()
Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.
Skontaktuj się z nami