Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: kite - surferka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez peynal Zobacz posta
    A tam ,czepiasz się ja tam używam wyobraźni
    Ja mam naprawdę dobrze rozwiniętą wyobraźnię... Tyle, że wtedy nie potrzebuję tego typu wprowadzania...
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pX Zobacz posta
    Ja mam naprawdę dobrze rozwiniętą wyobraźnię... Tyle, że wtedy nie potrzebuję tego typu wprowadzania...
    Hmmm to był taki żart, no ale cóż trzeba było wyobraźni użyć bez urazy
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Zupełnie bez urazy... Dobrze się bawię.... Pozdrawiam
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Jak na portret kitesurferki to zupełnie bezbarwne i nic nie mówiące.
    ok nie moge sie doczekac... Twojego portretu Kite-surferki
    ciezko no ale coz taki sport

a zeby jeszcze cos .. to dorzucam portret kite-surfera...zeby nie bylo ze nijako

www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Mi się Pani kite-surferka bardziej podobała, co chyba zrozumiałe a na tej fotce to już nie muszę wyobraźni używać. Szczęśliwego Nowego Roku.
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ok nie moge sie doczekac... Twojego portretu Kite-surferki
    Co ma do tego moje zdjęcie? W tym wątku oceniamy Twoje zdjęcie.
    Rozumiem, że jesteś z nim emocjonalnie związany (w końcu jesteś autorem), ale moim zdaniem jest słabe.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

Co ma do tego moje zdjęcie? W tym wątku oceniamy Twoje zdjęcie.
    Rozumiem, że jesteś z nim emocjonalnie związany (w końcu jesteś autorem), ale moim zdaniem jest słabe.
    nie jestem emocjonalnie zwiazany tylko zastanawia mnie co znaczy ze jak na portret kite-surferki to zdjecie jest "bezbarwne"
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

"Bezbarwne" - nie wywołuje u mnie żadnych emocji, nie zatrzymuje ani na chwilę.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

"Bezbarwne" - nie wywołuje u mnie żadnych emocji, nie zatrzymuje ani na chwilę.
    rozumie.. a nic nie mowiace ??
    tzn brakuje jakiejsc "akcji" kite'a czy jak jak bys ty widzial zdjecie kitesurfera

Domyślnie

Nie chcę pisać jak ja to widzę bo to trochę bez sensu - nie będę się mądrzył na temat zdjęcia, które nie powstało.

"nic nie mówiące" - nie miałem tu na myśli pokazywania kite'a, akcji itp Może być przecież portret kitesurferki bez kite'a. Jeśli będzie "wciągał" to cały opis będzie zbędny. Oczywiście może być też z latawcem wtedy opis będzie tylko uzupełnieniem.
    Zmierzałem do tego, że zabrakło tu "tego czegoś". Kadr nie jest mocny, zabiegi techniczne nie wpłynęły pozytywnie na jakość portretu. Dziewczyna ma minę niepewną (bardziej widzę tytuł "O rany, pierwszy raz trzymam latawiec").
    Całość nie zagrała - ale to oczywiście moja opinia.

Pozdrawiam w Nowym Roku.
    Pozdrawiam
    D40

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów