Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Babcine ręce

Domyślnie Babcine ręce

Moje pierwsze na forum, ale proszę o rzeczową krytykę.(nie wiedziałem gdzie zamieścić ale te ręce to jak jej portret)

Domyślnie

myślę, że jest OK.
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

Widziałbym to raczej jako zdjęcie z większej części jakiegoś reportażu o tej Babci. Samo w sobie nie przedstawia nic specjalnego.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Wprawdzie jest więcej tych zdjęć i można by zrobić z tego mały reportaż(babcia czyta bajki 15 dzieciakom), ale nie miałem odwagi szaleć odrazu z kilkoma zdjęciami :P

Domyślnie

może spróbuj?
    Sprzęt, nawet słaby, nie powinien być problemem. Problem to światło, drugi plan i wyczucie chwili.
    http://www.fotolook.pl/main.php/v/fjerzy/

Domyślnie

Myślę że to super pomysł i wykonanie. Duży plus ;]

Domyślnie

Wykonaj dyptyk, lub tryptyk. Opowiesz historię i pokażesz szczegóły.

Domyślnie

koledzy mają rację....

ale nikt nie zauważył, że światełko super...?
    bardzo mi sie podoba..>!
    maniak ciemniowy minoltowy
    ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
    trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
    spotter.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Widziałbym to raczej jako zdjęcie z większej części jakiegoś reportażu o tej Babci. Samo w sobie nie przedstawia nic specjalnego.
    Tak, a miliardy prezentowanych tutaj zdjec spacerowych dzieci, kwiatkow, ptaszkow i innych nudnych jak flaki z olejem fotek stanowi specjalność z potrójnym dnem, prawda?

Zdjecie jest na plus bo przed jego zrobieniem miales na nie jakis pomysl, a nie jak to sie tu widzi czesto z wypstrykanych kilkuset zdjec wybrales kilkanascie ktore sa ostre i w miare skadrowane po to by potem dorabiac na ten temat teorie o glebokiej fotoopowiesci.

Pozdrawiam

Domyślnie

światło tak, ale jakoś mało tych dłoni. tak czy inaczej bardziej rzuca się w oczy przeglądana (czytana) książka, niż same dłonie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów