Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Sadzawka

kulten
    Gość

Domyślnie Sadzawka

Domyślnie

O tak to bardziej mi podchodzi niż "Piłka" Ach, te kolorki. Cudo. Sprawdź tylko czy nie leci w prawo. Coś mi się tak wydaje.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

kulten
    Gość

Domyślnie

Dzięki. Nie leci choć przyznam, że jest takie wrażenie z powodu tych wzniesień, które będąc tak małymi ale równo opadającymi w prawo powodując właśnie taki a nie inny efekt. Dodatkowo nie widać tego ale jest tam przystań jachtowa otoczona takim obrzydliwym murem który nadaje taki efekt pochylania się kadru w prawą stronę.

Domyślnie

jest fajnie, ale paradoksalnie wersja z piłką jest ciekawsza
    Mamiya + Sony

Domyślnie

O gustach się nie dyskutuje mnie podchodzi ta wersja, czystsza. Lubię ład.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Lekko "przygasić" i.....gitarka...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Pierwszy plan świetny. Podoba mi się nawet z tak mocnymi kolorami.

Winietka pasuje.

Denerwują mnie te budynki po prawej .

Ogólnie bardzo dobre foto

Domyślnie

Zdjęcie mi się podoba ale: bloki z prawej troche odciągają uwagę czyli kadrować ciaśniej no i dlaczego niebo po lewej jest jakieś takie niebieskoszarociemne a po prawej już ma bardziej naturalną niebieską barwę (czyli moim zdaniem to z lewej trochę zafałszowuje ciągłość barwną nieboskłonu)

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

tak jak lubię !
    błoto, woda, pustka, brak przesytu, ogólnie panująca nicość i gdzieś daleko w oddali jakiś blokowisko
    mi się bardzo podoba !
    tylko jakiś fioletowy zafarb Ci się wdarł na pierwszy plan...

kulten
    Gość

Domyślnie

Dzięki za komenty drodzy koledzy., Zafarb faktycznie się wkradł lekko. Kolor nieba taki z 2 powodów: polar + 2 filtry szaro-połówkowe oraz zachód słońca, które z lewej strony już dało słabe światło a z prawej jeszcze całkiem rozjaśniało.

Uprawnienia umieszczania postów