Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Prowadzący

Domyślnie Prowadzący

Wykładowca na warsztatach foto studyjnej we Wrocławiu

Domyślnie

jak dla takego amatora jak ja bardzo fajne foto ... moze na 1 troche zle ciete rece, ale ja sie nie znam ...

skoro byles na warsztatach i robiels sam to foto to moze mnie oswiecisz jak wykonales 2 ... chodzi konkretnie jak oswietla sie twarz, zeby wyszla tak jak tutaj czyli wylaniajaca sie z mroku ... no i wogole cala historia choroby
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Wiesz może jak się wykładowca nazywa ?? Dziwnie znajomy....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biker karlos Zobacz posta
    jak dla takego amatora jak ja bardzo fajne foto ... moze na 1 troche zle ciete rece, ale ja sie nie znam ...
    ano ma ucięte... ale na zajęciach jak to na zajęciach, walka o dobre miejsce do strzału i niestety urżnęło...

Cytat Zamieszczone przez biker karlos Zobacz posta
    skoro byles na warsztatach i robiels sam to foto to moze mnie oswiecisz jak wykonales 2 ... chodzi konkretnie jak oswietla sie twarz, zeby wyszla tak jak tutaj czyli wylaniajaca sie z mroku ... no i wogole cala historia choroby
    Pojedyńczy spot z lewej strony modela, bez blendy wyczekałem tylko moment gdy się odwrócił w lewo (jego prawo)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mont Zobacz posta
    Wiesz może jak się wykładowca nazywa ?? Dziwnie znajomy....
    Oczywiście że wiem JL

Domyślnie

a pomiar jaki ... domyslam sie ze punktowy na twarz, wtedy tlo wychodzi niedoswietlone ... no i exif by sie przydal :P
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Oczywiście że wiem JL
    HA! Wiedziałem !
    Chodził ze mną do przedszkola !
    POWAGA !
    wiedziałem, że zajmuje się fotografią ale od razu wykładowca ??
    ciekawe zajęcia ??

Domyślnie

Dwójeczka przeostrzyłeś niestety, a co do światła to razie ten wielki cień od nosa. Ja wiem, że modeli się nie komentuje tylko zdjęcia ale na pierwszej fotce to ci mi się rzuca na maksa w oczy to lekki zezik Pana wykładowcy
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Uprawnienia umieszczania postów