Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: w ukryciu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie w ukryciu

Oto Adaś ... Adaś lubi się chować (jak chyba każdy 2 latek)

Domyślnie

fajny kadr

tylko adas jakos tak rozmazany i jakby szumil ... nie wiem czy mozna to lepiej zrobic, ale bylo by fajnie jakby byl wyrazniejszy ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

nadal w ukryciu i na dodatek w kolorze ...

Domyślnie

Jedynka niezła chociaż mało ostra ale mnie się kadr podoba ,natomiast dwójka na nie taki centralny kadr może ładniej by to wyglądało w kwadracie ?
    Pozdrawiam Świątecznie

Domyślnie

tak, biker karlos widzę, że coś nie halo z pierwszym zdj. Trochę lepiej na drugim. Pierwsze za mocno wyostrzyłem i taka kicha ...

BSKraków - thx

Domyślnie

2 wgole mi nie podchodzi ...
    Nikon D80 l S 17-70 Macro HSM l N 50/1.8 l T 55-200 l SB400 l kilka filtrów i duze checi

Domyślnie

1 podoba mi się - fajny pomysł i kadr, szkoda że twarz trochę nie do końca, ale do zaakceptowania.

Pzdr

Domyślnie

A jeżeli chodzi o nr 2?

Domyślnie

Co do 2 - kadr inny na pewno ( może rzeczywiście kwadrat ), no i twarz trafniej pokazana na 1 ( oczy i zakres )

Dodatkowo kolor wydaje mi się bardziej restrykcyjny co do ostrości w tym wypadku - ale koncepcja na pewno do eksploatowania

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

w 2 przyciąć sporo prawej i nieco góry, ja osobiści nałożyłabym maskę i rozjaśniła nieco buzię aby ją wydobyć z tego cienia i byłaby bardziej czytelna (maskę nałożyć oczywiści miękkim pędzlem tylko na ciemne partie). Jedynka ma lepszy kadr ale moment lepszy jest na 2.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów