Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 52

Wątek: Maja 4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

doskonale zdjecia
    szacunek
    wspaniale dzieci

pozdr.

Domyślnie

Zazdroszczę ludziom tego zmysłu focenia! ech oglądam i wzdycham, naprawdę piękne ujęcia, świetnie skadrowane, światło przepiękne, momenty dobrze złapane, głębia ostrości dobrze dobrana, obróbka odpowiednia!!! - jak Ty to robisz???

Domyślnie

Prosze pani, pani ma tego czuja Oglądałem wszystkie wątki. Bardzo się podoba.

Niepodoba mi się jedna rzecz.. ale to juz kwestia uroku tego szkła 50mm tj ten bokeh, tło czy jak mu tam.. w pierwszej (chyba) części w tle w tamtym przypadku czarno-białego zdjęcia, kiedy są jakies jasne elementy, swiecidełka powstaja "kółka".W takich przypadkach tło odciaga uwage od sedna.. Ta jedna rzecz przeszkadza mi w tych Nikkorach, dlatego jedyna alternatywą(niestety droższą) jest odpowiednik Sigmy.

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikuś Zobacz posta
    Prosze pani, pani ma tego czuja Oglądałem wszystkie wątki. Bardzo się podoba.

Niepodoba mi się jedna rzecz.. ale to juz kwestia uroku tego szkła 50mm tj ten bokeh, tło czy jak mu tam.. w pierwszej (chyba) części w tle w tamtym przypadku czarno-białego zdjęcia, kiedy są jakies jasne elementy, swiecidełka powstaja "kółka".W takich przypadkach tło odciaga uwage od sedna.. Ta jedna rzecz przeszkadza mi w tych Nikkorach, dlatego jedyna alternatywą(niestety droższą) jest odpowiednik Sigmy.

.
    Ależ w żadnym wypadku gdyż ja kocham te kółeczka i mam zdjęcia gdzie powstało ich mnóstwo ;P

Domyślnie

Bardzo ładne, szczególnie ten "króliczek" na 8ce mnie rozbraja
    Córa ruchliwa czy daje pozować?
    red light, dark room...

Domyślnie

zdarzały się zdjęcia przy których zatrzymywałem się dłużej, ale Twoje prace są po prostu niesamowite. Ogromne gratulacje!!!

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

dziękować pięknie

Domyślnie

Nie przepadam za fotkami dzieci (im młodsze tym bardziej nie przepadam)... Najczęściej wieje dla mnie na nich nudą, bezkrytycznym zachwytem do (znow najczesciej) wlasnej pociechy i ogólnie brakiem jakiegokolwiek koncepu. Tak wiem że są słodkie, ale po foto oczekuje czegos wiecej nizeli slodkosci.
    A żem fotograf bardziej z chciejstwa niz z doświadczenia to jakos nie wypada krytykowac, wiec omijam..
    Jakos sie zlozylo ze te fotki jednak obejrzałem i....
    10 masakra Mina dziewczynki - BOSKA! sukienka super pasuje do B&W i ogolnie foty. Rozmycie imho odrobine za.. ale rozumiem ze na dlugim koncu szkla robione.
    11 tez swietne, troche logo bodaj everlasta przeszkadza ale i tak "szacun"
    12 rowniez super, jak Ci sie udalo złapać małego szkraba, ktory przeca nie slucha wytycznych- zlapac w takim kadrze? nie wiem, ale sie udalo i jest jak juz pisalem super.

Pozdrawiam serdecznie.