Po prostu do stóp padam...![]()
Szukaj
Po prostu do stóp padam...![]()
Zazdroszczę ludziom tego zmysłu focenia! ech oglądam i wzdycham, naprawdę piękne ujęcia, świetnie skadrowane, światło przepiękne, momenty dobrze złapane, głębia ostrości dobrze dobrana, obróbka odpowiednia!!! - jak Ty to robisz???![]()
Prosze pani, pani ma tego czujaOglądałem wszystkie wątki. Bardzo się podoba.
Niepodoba mi się jedna rzecz.. ale to juz kwestia uroku tego szkła 50mm tj ten bokeh, tło czy jak mu tam.. w pierwszej (chyba) części w tle w tamtym przypadku czarno-białego zdjęcia, kiedy są jakies jasne elementy, swiecidełka powstaja "kółka".W takich przypadkach tło odciaga uwage od sedna.. Ta jedna rzecz przeszkadza mi w tych Nikkorach, dlatego jedyna alternatywą(niestety droższą) jest odpowiednik Sigmy.
.
. . . - - - . . .
Bla, bla, bla
Bardzo ładne, szczególnie ten "króliczek" na 8ce mnie rozbraja
Córa ruchliwa czy daje pozować?
red light, dark room...
zdarzały się zdjęcia przy których zatrzymywałem się dłużej, ale Twoje prace są po prostu niesamowite. Ogromne gratulacje!!!
Nie przepadam za fotkami dzieci (im młodsze tym bardziej nie przepadam)... Najczęściej wieje dla mnie na nich nudą, bezkrytycznym zachwytem do (znow najczesciej) wlasnej pociechy i ogólnie brakiem jakiegokolwiek koncepu. Tak wiem że są słodkie, ale po foto oczekuje czegos wiecej nizeli slodkosci.
A żem fotograf bardziej z chciejstwa niz z doświadczenia to jakos nie wypada krytykowac, wiec omijam..
Jakos sie zlozylo ze te fotki jednak obejrzałem i....
10 masakra![]()
Mina dziewczynki - BOSKA! sukienka super pasuje do B&W i ogolnie foty. Rozmycie imho odrobine za.. ale rozumiem ze na dlugim koncu szkla robione.
11 tez swietne, troche logo bodaj everlasta przeszkadza ale i tak "szacun"
12 rowniez super, jak Ci sie udalo złapać małego szkraba, ktory przeca nie slucha wytycznych- zlapac w takim kadrze? nie wiem, ale sie udalo i jest jak juz pisalem super.
Pozdrawiam serdecznie.