O zdjeciach powiedziano już wszystko![]()
Dla mnie emocjonalnie wygrywa "przepraszam tato". Widzę, że będę miał problem ze stanowczością jak mi się łobuz tak skruszy![]()
Szukaj
O zdjeciach powiedziano już wszystko![]()
Dla mnie emocjonalnie wygrywa "przepraszam tato". Widzę, że będę miał problem ze stanowczością jak mi się łobuz tak skruszy![]()
Świetne, wszystkie![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
hehe 12 jest pomysłowekto by na to wpadł, świetne zdjęcia jak zawsze, ale tu nie wypada nie wspomnieć że masz śliczne dziecko,
pozdrawiam
obiecuję, przeczytam regulamin...
Nie zawsze mam dobre zdjęcie wyjściowe więc różnie to wychodzi. Robię bardziej na zasadzie zabawy, prób i błędów więc jak wyciągam wszystkie zdjęcia to też widzę różnice w obróbkachMoże mnie kiedyś natchnie do poprawek
U mnie podobnie - 5 poprawiałam ale zostawiłam na później bo ciągle mi podobnie wychodziło. Może się kiedyś zabiorę. A 2 w sumie to mi się nawet podoba więc pewnie zostanie (jako pamiątka początków)
Na razie nic takiego nie planuję ale miło widzieć kogoś miejscowego
No niestety trzeba być twardym. Nawet się nie spodziewałam że dziecko maże tak testować rodzica i ta skrucha to często udawana. Maja nawet ćwiczy skruchę i płacz w lusterku.![]()
Dawno nie widziałem tak dobrych zdjęć dzieci! Przyznam szczerze ze większość zdjęć o tej tematyce są poprostu słabe ale nie tu! Tutaj jest Rewelacja! Oby tak dalej![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Po prostu do stóp padam...![]()
bajka![]()
Zazdroszczę ludziom tego zmysłu focenia! ech oglądam i wzdycham, naprawdę piękne ujęcia, świetnie skadrowane, światło przepiękne, momenty dobrze złapane, głębia ostrości dobrze dobrana, obróbka odpowiednia!!! - jak Ty to robisz???![]()
Skontaktuj się z nami