Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13
    Oszczędny w słowach Awatar Rimon
    Miasto
    Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yahooo8 Zobacz posta
    Mam 190 cm wzrostu wiec przydalby sie wysoki statyw, ale tez taki ktory moge ladnie zlozyc i podczepić pod plecak i zabrac w gory itp.
    Mam d90 + 18-105 w przyszlosci napewno pojawi sie jakis wiekszy obiektyw ale narazie mam kitowy.
    Poczekaj i dozbieraj $ do czegoś solidniejszego. Przy całkowicie wysuniętej kolumnie stabilność statywu jest dość iluzoryczna więc i tak garbić się będziesz. W górach prawie zawsze wieje wiaterek tak lekki statyw będzie drżeć. Jeśli planujesz kupić dłuższe szkło to juz napewno lekki statyw odłożysz do szafy i będziesz szukać czegoś pewniejszego. Niestety to odwieczny problem a złotego środka brak. Albo stabilność przy wyższej cenie i wadze albo .. nieostre zdjęcia. Temat osobiście przerabiałem.
    N D70S,N D 90 ,Nikkor 18-70+ Sigma 10-20+Nikkor AF-S 300 F4D IF-ED + SB 800+ Nikkor 70-300 VR + sigma 150-500 +TC x2+ Tamron SP AF90mm F/2.8 Macro, M 055XPROB z MIDI 488RC4

Domyślnie

I tak tez zrobilem jak kolega powiedział. Dozbieralem i kupiłem Manfrotto 055xprob+ głowice Manfrotto 488RC2.
    Sprzęt jest niesamowity, solidny, świetnie zrobiony naprawde jestem mega zadowolony. Teraz dopiero czuć różnicę.
    Sony A7R III / Sony 85mm 1.4 G master / Quadralite Atlas 600
    www.facebook.com/jasinskifoto
    www.instagram.com/marcinjasinskiphoto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cypherdid Zobacz posta
    GoldPhoto - półka niżej jak dla mnie. Poza tym - mają koszmarną dystrybucję i kto wie jaki serwis (odpukać)
    Dystrybutorem jest Foto-Tip i oni też zajmują się serwisem - a serwis działa całkiem sprawnie (przynajmniej tak było w moim wypadku bo zapomniałem odpukać )

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów