Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 3 falochrony

kulten
    Gość

Domyślnie 3 falochrony

Domyślnie

Miejsce wyborne ale za obróbkę to należą Ci się baty.
    Widać to na wszystkich ale na środkowym szczególnie. Co to jest? Shadows/highlights?

kulten
    Gość

Domyślnie

Eee, żadne z tego. W LR dałem na maxa light i black, zdjąłem nieco vibrance, clarity na max, brightnessem dokorygowałem resztę . Jeśli innym osobom się nie spodoba tak jak Tobie to wrzucę jutro wersje bez takiego podejścia, które mi się osobiście na dzień dzisiejszy podoba i wówczas sobie porównacie.

ps
    Środkowe wiem, że w istotny sposób się odróżnia ale bardzo chciałem nadać nieco inny sens bardzo podobnym ujęciom.

Domyślnie

Oj, ale horyzont, to na wszystkich polecial...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Jeśli innym osobom się nie spodoba tak jak Tobie to wrzucę jutro wersje bez takiego podejścia, które mi się osobiście na dzień dzisiejszy podoba
    Każdemu się kiedyś podobało, nie przejmuj się. Z tego się wyrasta na szczęście. Nie z obróbki, z obróbki przesadnej - to miałem na myśli. Niech nawet będzie mocna i intensywna, ale nie przesadna.

kulten
    Gość

Domyślnie

No dobra, wziąłem sobie do serca i w robocie przestać myśleć o tym nie mogłem więc w rezultacie urodziło się to:

kulten
    Gość

Domyślnie

Panie i Panowie, 0 poprawy?

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Na pewno jest lepiej, w nowej wersji najbardziej podoba mi się 3-ka
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Do mnie nie przemawia sama idea takiego tryptyku. Mam wrazenie, ze widze te same trzy zdjecia. Byc moze zbyt malo sie roznia, zeby tworzc razem fajny efekt?
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Uprawnienia umieszczania postów