szkoda ze ceny na ich stronie sa wyzsze niz te na gieldzie.... w fotorimex chociaz mozna zobaczyc jakie sa ceny sklepowe i na gieldzie....
Szukaj
szkoda ze ceny na ich stronie sa wyzsze niz te na gieldzie.... w fotorimex chociaz mozna zobaczyc jakie sa ceny sklepowe i na gieldzie....
DwaCzarneEosy|SzkiełkoOkoSwiecidełko
A w jakie dni i godziny jest giełda w Waw-ie ?Zamieszczone przez vasco5
Czy ewentualnie ktoś z stolicy byłby taki chętny i zakupiłby dla mnie te lampkę, oczywiście wczesniej przeleje kasę na konto + koszty wysyłki.
Oczywiście proszę dodać jakie koszty fatygi![]()
Giełda w Stodole jest w niedziele od 10 - 14 !!
Rozumię że co tydzień, może ktoś sprecyzować adresZamieszczone przez vasco5
![]()
KECIF, metro pole mokotowskie, wysiadziesz, to idz tam gdzie wiekszość ludzi =) a dokładniej w strone stodoły![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
to jest ulica Batorego ....
klub STODOŁA
dokladnie jak wysiadziesz na metro pole mokotowskie to idz na ulice Batorego a jak wyjdziesz ze stacji to podąrzaj za tlumem ....
i poprostu wejdz do Stodoly
4,5zł wejściowka....
gielda jest co niedziele od 10 - 14
Dzięki wszytkim za namiary, ale osobiście i tak się nie wybiorę bo to co zaoszczędziłbym na lampie to wydam na paliwoZamieszczone przez vasco5
![]()
nie wiecie gdzie mozna kupic naprawde tanio ta lampe ??
choc pewnie ponizej 400 jej nie kupie(
a oba Tumax'y jak przeczytalem testy na forum sa nie najlepsze zeby nie powiedziec ze do kitu... w porownaniu z SB......
ponizej 400.. czego???
ponizej 400zl to nawet w stanach nie trafisz..
no wlasnie mowie ze pewnie nie uda mi sie go tak trafic....
dlatego pozostaje mi czekac az nikon wypusci cos nowszego i te potanieja..... oby wkrotce.....
Skontaktuj się z nami