Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Znerwicowane Krety

Domyślnie

Aż mi dech zaparło. Naprawdę jestem pod wrażeniem. Świetne foto.
    Kwadrat, kwadrat!!! Mniam.
    Dziękuję za ucztę dla oczu.

Domyślnie

Dzięki Nemeth. Tyle, że dokładnego kwadratu nie zrobiłem bo musiałbym przyciąć ten kreci kopiec na dole i niebo i jakoś tak nie mogłem się w końcu zdecydować

Domyślnie

Kadr piękny. Ale gdyby tak czyste B/W utworzyć zamiast tego "tonizowania"?
    Może byłoby bardziej dramatycznie i mistycznie...
    Be obscure clearly...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIGGA Zobacz posta
    Kadr piękny. Ale gdyby tak czyste B/W utworzyć zamiast tego "tonizowania"?
    Może byłoby bardziej dramatycznie i mistycznie...
    To taka moja maniera wbrew pozorom "czysta " wersja bw bardzo niewiele się różni.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    To taka moja maniera wbrew pozorom "czysta " wersja bw bardzo niewiele się różni.
    Ja rozumiem, ale wydaje mi się, że przez ten odcień zdjęcie trochę traci kontrast.
    To wszystko subiektywne odczucia...
    Be obscure clearly...

Domyślnie

a ja mam mieszane uczucia.
    Po pierwsze do kadru - bardzo statyczny układ w kształcie "U" wykorzystujacy jedynie górna połowe zdjęcia. Dolna połowa, czyli łąka jest słabo skojarzona z tematem głównym.

Widać tu wprawdzie jakies ukształtowanie terenu, które mozna by było wykorzystać jako l;inie prowadzącą, nie mniej nie jest to nalezycie wyeksponowane ani kątem ujęcia, ani swiatłem, ani obróbka.

Druga uwaga, do konwersji - tonizowanie, czy nie tonizowanie, ale dlaczego takie czarne plamy w potencjalnie ciekawych punktach zamku, czy drzew dookoła.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Lechupe - z całym szacunkiem ale ja mam wrażenie, że co bym nie dał to i tak Ci się nie podoba Więc nie bardzo chce mi się tłumaczyć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Lechupe - z całym szacunkiem ale ja mam wrażenie, że co bym nie dał to i tak Ci się nie podoba Więc nie bardzo chce mi się tłumaczyć.
    Masz mylne wrażenie. Wiele twoich zdjęc bardzo mi sie podoba. No i nie wiem dlaczego masz sie tłumaczyć.
    Po prostu staram sie przedstwic moj punkt widzenia. Jezeli sobie nie zyczysz - nie ma problemu.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów