takie foto mi sie urodzilo podczas testow..
jak wam sie?
![]()
Szukaj
takie foto mi sie urodzilo podczas testow..
jak wam sie?
![]()
Przyznam się szczerze, że pierwsze co zobaczyłem, to wnętrze nosa...
Nic co ludzkie jednak nie powinno być nam obce. I mówię to bez przekąsu.
Cóż powiedzieć. Światło płaskie jak deska do prasowania. Zero plastyki na twarzy.
Poza tym otwory nosowetrochę rzucają się w oczy.
swiatlo i kolorki sliczne. Kwiatkowi cos oklaplo
6 szt. wlosow odstaje pod dziwnymi, nienaturalnymi katami![]()
nie umiem sie ustosunkowac do dziurek od nosa
Chcialbym takie testy robic...
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
Brak mi ciut dołu a poza tym to kawał fajnej foty. Mam już dość czepiania się takich dupereli jak dziurki od nosa ale biorąc pod uwagę Twoje poprzednie zdjęcia to musiałbym ocenić je jako co najwyżej dobre![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Światło płaskie jak deska do prasowania![]()
![]()
no co sie dziwicKwiatkowi cos oklaplo... przy takim upale
widziales w jakich warunkach pracuje
obiecuje poprawe6 szt. wlosow odstaje pod dziwnymi, nienaturalnymi katamiwloski zostana upomniane
na dole byla jzu kiecka .. wiec wygladalo nieciekawieBrak mi ciut dołu
przy takim kadrze nie da sie by dziurek od nosa nie bylo .. a jak mi ktos pokaze ze moze byc inaczej i naturalnie stawiam flaszkedziurki od nosa
polecam klejny watek z krotka seria .. powinny sie bardziej spodobac :Pco najwyżej dobre
To może rozwinę.Zamieszczone przez sailor
Po prostu jak dla mnie za słaby rysunek na twarzy.
Modelka podniosła głowę i lampa równomiernie oświetliła jej twarz. Brakuje mi na niej cieni.
Pozdro.
Troche przepalone,nie podoba mi się.Może lepiej dać to w BW ?
Mina modelki jakoś tak mnie nie przekonuje,jakaś tak smutnawa.
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
ale sie czepiacie. złe włosy policzone - 6 sztuk, dziurki od nosa (w tej pozie?)
Światło - analizując - ma kierunek, jest ostre, szyja jest ciemniejsza, moze to byłoby bardziej widoczne gdyby całość ciemniejsza o 1/3 EV. Słupek kwiatka rzuca wyraźny cień na płatki, a włosy na czoło, szyje ma chyba rozjasnioną ekranem bo byłaby za ciemna bez tego. Światło jest OK.
Fajne zdjęcie.
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
Skontaktuj się z nami