Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Karolina

Domyślnie

Trochę przerysowane (za blisko z tą ogniskową) , zakładam , że to nie jest karykatura , chociaż już blisko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    stempel dużo by pomógł tutaj, trza by powalczyć z cieniami pod oczami. Reasumując kard fajny, ale do obróbki
    a co Ty chcesz tu stemplować, co? naturalne zdjęcie. tak przecież ludzie wyglądaja
    jedyne co by tutaj, to faktycznie zółty zafarb na skórze nieco zuboża fotkę.
    jest good.
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

I tu właśnie wychodzi podejście niektórych ludzi do fotografii. Są tacy co bez PS-a ani rusz i są tacy co lubią naturalne nie poprawiane ,,stempelkami" piękno. Idealnego człowieka bez znamienia czy choćby małej skazy chyba na świecie nie znajdzie.Takie zbliżenie jak na zdjęciu wydobywa wszystkie niedoskonałości ale nie tej kobiety akurat tylko ludzi. Tacy jesteśmy Ja tak to widzę.Trochę to filozoficznie zabrzmiało sory. Mnie zdjęcie się podoba bo właśnie wydobywa naturalność.

Domyślnie

Tak mi się skojarzyło... znak czasów, że puszyste dziewczyny chodzą w obcisłych dżinsach i krótkiej bluzeczce odsłaniającej brzuch - spory brzuch. Ich waga jest naturalna, jasne. Ale za cholerę nie potrafię zrozumieć dlaczego podkreślają to jeszcze swoim ubiorem. Nie mam nic do puszystych pań. Po prostu uważam, że nie ma nic pięknego w eksponowaniu swoich niedoskonałości. Jeśli dla przykładu (załóżmy) masz paskudny profil to zrobisz sobie zdjęcie właśnie z profilu aby to pokazać?
    pozdrawiam

Domyślnie

a ja i tak sobie zarzucilem to zdjecie na pulpit!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów