Trochę przerysowane (za blisko z tą ogniskową) , zakładam , że to nie jest karykatura , chociaż już blisko.
Szukaj
Trochę przerysowane (za blisko z tą ogniskową) , zakładam , że to nie jest karykatura , chociaż już blisko.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
I tu właśnie wychodzi podejście niektórych ludzi do fotografii. Są tacy co bez PS-a ani rusz i są tacy co lubią naturalne nie poprawiane ,,stempelkami" piękno. Idealnego człowieka bez znamienia czy choćby małej skazy chyba na świecie nie znajdzie.Takie zbliżenie jak na zdjęciu wydobywa wszystkie niedoskonałości ale nie tej kobiety akurat tylko ludzi. Tacy jesteśmy Ja tak to widzę.Trochę to filozoficznie zabrzmiało sory.Mnie zdjęcie się podoba bo właśnie wydobywa naturalność.
Tak mi się skojarzyło... znak czasów, że puszyste dziewczyny chodzą w obcisłych dżinsach i krótkiej bluzeczce odsłaniającej brzuch - spory brzuch. Ich waga jest naturalna, jasne. Ale za cholerę nie potrafię zrozumieć dlaczego podkreślają to jeszcze swoim ubiorem. Nie mam nic do puszystych pań. Po prostu uważam, że nie ma nic pięknego w eksponowaniu swoich niedoskonałości. Jeśli dla przykładu (załóżmy) masz paskudny profil to zrobisz sobie zdjęcie właśnie z profilu aby to pokazać?
pozdrawiam
a ja i tak sobie zarzucilem to zdjecie na pulpit!
Skontaktuj się z nami