Ja ze średniego formatu 6x6 robię odbitki 13x18, które potem rozdaję na pamiątkę znajomym.Zamieszczone przez wkrass
Ale może jakiś dziwny jestem, nie wiem?![]()
Szukaj
Ja ze średniego formatu 6x6 robię odbitki 13x18, które potem rozdaję na pamiątkę znajomym.Zamieszczone przez wkrass
Ale może jakiś dziwny jestem, nie wiem?![]()
Nie przekraczam zalecanego powiększania 6x. Więc ze średniego robię od 10x10 do 25x25 ale przeważnie 20x20. Jakość super, a koszt papieru jeszcze nie mnoży się x2. Nad 4x5" cala myślę, ale teraz są ważniejsze wydatki no i nie mam stałej ciemni więc póki co trzeba się wstrzymać.
tak by Ci napisali pewno na forum Pentaxa, bo tak jakiekolwiek złe słowo na temat marki pentax czy jakiekolwiek dobre słowo na temat marki Nikon kończy się tego typu obelgami oraz zamknięciem wątku. Czasem można stracić konto. Trzeba wówczas założyć nowe. Na forum pentaxa miałem chyba 4Z kolei z forum olympusa wyleciałem za trolowanie. Zachwalałem zalety filmu względem cyfry i namawiałem ludzi aby spróbowali (w jednym wątku). Uznano mnie za trola i wyrzucono
A co do pentaxa to napisałem tu wcześniej, że kupuje F80 do szafy. Wiesz co się stało. Z Pentaxa wyjąłem baterie i schowałem do szafy
to mi się bardzo podoba http://www.butkus.org/chinon/pentax/..._lx/body47.jpg![]()
Ostatnio edytowane przez Jacek S ; 24-11-2008 o 23:05
Smiena Symbol
Skontaktuj się z nami