Szukaj
witam,
nieostro, ja bym to zrobił w pionie i mniej góry.
bardzo ładna dziewczyna.
hmmm - doszukuję się portretu i coś nie widzę. To że mydełko to może wina szkiełka - chociaż można pewnie odrobinę wyostrzyć. Kompozycja - cóż - jak już napisałem nie pasuje mi do portret. Acha i nie wiem czy to może tylko moje subiektywne odczucie ale kolejny raz jakby za ciemno - może monitor masz za jasno ustawiony?
Jeśli chodzi o monitor to niestety jest to bardzo możliwe. Jest nieskalibrowany i dodatkowo niższa półka. Jeśli chodzi o nieostrość to też jestem zmartwiony szkiełkiem bo jak inaczej wyjaśnić nieostrość na zdjęciu wykonanym ze statywu z opóźnieniem wyzwolenia migawki?
Kategoria? Na co innego zmienić?
Dzięki za komentarze i proszę o więcej konstruktywnych uwag, wszystkie przeanalizuje i postaram się coś z tym zrobić![]()
Proces twórczy:
KTO PYTA WIELBŁĄDZI
Widziałbym ciaśniejszy kadr, płot jest brzydkia ta rura na górze odciąga wzrok.
Plus jeszcze uwaga w stylu "wystająca z głowy latarania", tylko dotyczy krawężnika i kroczaMniejsza GO też by nie zaszkodziła.
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
a może tak
to tak ze 4 minuty w PSie
IMHO lepiej
Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica
Boli mnie to zardzewiałe ogrodzenie. Psuje całą radość z oglądania.
Sądzę, że pokazanie kontrastów nie było Twoim celem: ładna dziewczyna vs brzydka rura/ogrodzenie
Skontaktuj się z nami