Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Martusia Tusia

Wink Martusia Tusia

Nie proszę o łaskę Oceny i komentarze pomogą mi się rozwinąć więc będą mile widziane

Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

witam,
    nieostro, ja bym to zrobił w pionie i mniej góry.
    bardzo ładna dziewczyna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dirtyfrank Zobacz posta
    bardzo ładna dziewczyna.
    Odkryłeś mój tajny plan nawet jak mi zdjęcie nie wyjdzie z powodu braku umiejętności fotografa to jeszcze zdjęcie może bronić uroda modelki
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

hmmm - doszukuję się portretu i coś nie widzę. To że mydełko to może wina szkiełka - chociaż można pewnie odrobinę wyostrzyć. Kompozycja - cóż - jak już napisałem nie pasuje mi do portret. Acha i nie wiem czy to może tylko moje subiektywne odczucie ale kolejny raz jakby za ciemno - może monitor masz za jasno ustawiony?
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Jeśli chodzi o monitor to niestety jest to bardzo możliwe. Jest nieskalibrowany i dodatkowo niższa półka. Jeśli chodzi o nieostrość to też jestem zmartwiony szkiełkiem bo jak inaczej wyjaśnić nieostrość na zdjęciu wykonanym ze statywu z opóźnieniem wyzwolenia migawki?
    Kategoria? Na co innego zmienić?
    Dzięki za komentarze i proszę o więcej konstruktywnych uwag, wszystkie przeanalizuje i postaram się coś z tym zrobić
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

Widziałbym ciaśniejszy kadr, płot jest brzydki a ta rura na górze odciąga wzrok.
    Plus jeszcze uwaga w stylu "wystająca z głowy latarania", tylko dotyczy krawężnika i krocza Mniejsza GO też by nie zaszkodziła.
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

IMHO lepiej
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Boli mnie to zardzewiałe ogrodzenie. Psuje całą radość z oglądania.
    Sądzę, że pokazanie kontrastów nie było Twoim celem: ładna dziewczyna vs brzydka rura/ogrodzenie

Domyślnie

Chciałem razem z moimi modelkami przeprosić za wszystkie popełnione błędy.

Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów