Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: moje maluchy

Domyślnie moje maluchy

Witam
    Kilka portretów pod ocenę. Zdjęcia zrobione z świetle zastanym, a nie było go wiele. Co myślicie?

1.

2.

3.

4.

5.

dzięki i pozdrawiam
    Tomek
    D70s/35 1.8/60 2.8/18-70/85 1.8/SB 600 ...

Domyślnie

"moje maluchy" brzmi jak zdjęcia z działu motoryzacja, albo tekst właściciela szrotu a co do zdjęć - nic nie piszę, bo są kapitalne, przemyślane i wykonane jak trzeba...
    Czas jest ludożercą, więc staram się nie mieć go za dużo.

Domyślnie

Mi się podobają, w szczególności 1 i 5 ale ostatnio z trafnością ocen dałem ciała więc więcej nie napiszę
    Dwa nikoniki i troszkę szkła, choć chciałbym więcej.

Domyślnie

Piękne portety dzieciaczków.
    Pierwsza myśl była taka, że jest ich za dużo.
    Jednak jak zacząłem się zastanawiać, które nie powinieneś wstawiać to zgłupiałem.
    Ponieważ wszystkie mi się bardzo podobają.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Fantastyczne zdjęcia. Zwłaszcza ten chłopiec bo dziewczynka oscyluje między wystraszoną, a niechętną. Także 1,2 i 5. Na 2 brakuje mi trochę swiatła na twarzy, w oczach, tego co jest na 5. Na piątce z kolei byłby ideał według mnie gdyby chłopak miał na sobie taką lnianą "brudno-białą" bluzę. Wybraziłem sobie to jako zdjęcia dzieci odpoczywających gdzieś na wsi (ten kapelusz tak mnie poprowadził) i ta bluza mi się z nim nie komponuje, ale to tylko taka moja wizja.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo dobre. Podoba mi się szczególnie miękkość. Aż spojrzałem na Twoją stopkę*a tam D70
    Pozdrawiam, Sławek

D7000/Nikkor 18-105 VR/SB-900

Domyślnie

Dla mnie zdecydowanie nr 1 i 5 - świetne!

Na jedynce usunął bym to zadrapanie na policzku bo za bardzo zwraca uwagę i trochę psuje "miękkość" tego zdjęcia - ale to tylko drobny szczegół - bo nie zmienia to mojego zdania, które napisałem powyżej.

Domyślnie

5 przeurocza
    Fotografowanie jest nie tylko czynnością mechaniczną - jest to również akt magiczny.

mój loverboy

Domyślnie

Nie podoba mi sie tylko B/W reszta bardzo fajna!
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Niepołomice

Domyślnie

może mało oryginalnie tutaj się wypowiem ale piątka na piątkę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów