Do wszystkiego w życiu trzeba dojrzeć. A zwłaszcza do różnic, różniczek i różnic między nimi. O całkach nie wspominając
Kalina, matematyk![]()
Szukaj
Do wszystkiego w życiu trzeba dojrzeć. A zwłaszcza do różnic, różniczek i różnic między nimi. O całkach nie wspominając
Kalina, matematyk![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
baaardzo dobra robota Panie Giziol! :]
I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?
Bardzo fajnie.
1 - strasznie "trzcionkowa", a 18 strasznie "kalinowa" - ale to akurat komplementy
Edit:
Widzę, że już ktoś wspomniał o podobieństwach![]()
To ja troszke skrytykuje - wiem, że lubisz "ostre cięcia", ale na 3, 5, 11, 16 glowny motyw ma mniej lub bardziej ucieta glowe. A na 13 Pan Mlody "straci głowe" dla Panny Młodej.
Na 8 twarz Panny Mlodej wyglada tragicznie, nie rozumiem zupełnie kadrowania na 17, chyba najsłabsze zdjęcie z tych, które pokazałeś.
Na 6 super uchwyciłeś moment i cienie![]()
5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8
Bardzo ładne foty
Obróbka pierwszego bardzo mi się podoba... też uważam, że zbliżona do "trzcionkowej" aż musiałem zerknąć, czy to nie on jest autorem zdjęć![]()
Till bede sie bronilalbo tlumaczyl:
1) nie chce zasmiecac forum masą zdjec, zapraszam po wiecej na www za jakis czas
2) swiadomy wybor zdjec do prezentacji na forum
3) oczywiscie ze mam zdjecia gdzie glowny motyw posiada glowe w calosciale tak jak mowisz lubie ostro ciać to
pokazuje to co lubie reszta na cd
4) zdjecie nr 6 to totalny fryg i zbieg okolicznosciwiecej takich frygow bo mega mi sie podoba jest takie nie
"moje"
5) nr17 rowniez mam wersja dla pospolitego czlowiekaale tutaj chyba chcialem cos zadzialac z tym blaskiem w
wodzie nie jestem jeszcze na tyle dobry w postprocecie ale wyciagnac z foty osttanie soki
6) 8mka jak dla mnie wzrok skupia sie na ksiedzu PM poza go, nie widze w sumie nic szpetnego
mimo wszystko cenie kazda uwage, ale jak juz mowie nie spodziewajcie sie ze nagle w nastepnym reportazu slubnym moje zdjecia sie wyprostują
P.S. Tomek fajna nowa strona![]()
emeryt
Dla mnie klasa - uwielbiam taką obróbkę...
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Kalina całkowicie się z tym zgadzam![]()
Na 1 te kolory to raczej trochę w stylu Whitesmoków, 6 została chyba gdzieś nagrodzonaPochwal się. Szkoda tylko uśmiechu młodego na 3. Świadomie tak uciąłeś?
Skontaktuj się z nami