Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Wieczorem..

Domyślnie

Fajny czy nie, napewno fajna osobka go zrobila

A wracajac do zdjecia, dopiero zaczynam "zabawe" w raw, i nie bardzo umiem wyczuc wszystkie te suwaki
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    ...to tak jeszcze nieco OT - czy miałaś jakiś udział w tworzeniu nowego avatarka Wioletty?
    No przecież go nie zrobiłam aż takiego tele to ja nie mam, żeby z Lublina pstryknąć zamyśloną Wiolę w Mississauga.
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta
    No przecież go nie zrobiłam aż takiego tele to ja nie mam, żeby z Lublina pstryknąć zamyśloną Wiolę w Mississauga.
    He he

A skąd mi biednemu wiedzieć, czy Wy się nie spotykacie gdzieś ukradkiem...

No dobra, już nie będę robił OT

Wioletta - co do suwaczków to ja walczę z nimi od ponad roku, i cały czas mnie czymś zaskakują

Pozdroofka.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grzegorka Zobacz posta

Hihihi, ale udzial byl
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

witam Wioletta..... moim skromnym zdaniem na zdjęciach jeden i dwa za ciasno kadrowałaś; trójka -kadr nie byłby zły ,natomiast nie widać twarzy dziewczynki pominę że w większości zdjęć fotografowałaś z góry( rozumiem że miałły być w tle liście), ale myślę że fotka bardziej z poziomu modela- w tym wypadku Twojej córki (jak się domyślam)dałaby bardziej korzystny efekt- co widać na zdjęciach nr cztery i pięć, które są lepsze od pozostałych........ 5-tka m/z najlepsza.........pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -bob- Zobacz posta
    witam Wioletta..... moim skromnym zdaniem na zdjęciach jeden i dwa za ciasno kadrowałaś; trójka -kadr nie byłby zły ,natomiast nie widać twarzy dziewczynki pominę że w większości zdjęć fotografowałaś z góry( rozumiem że miałły być w tle liście), ale myślę że fotka bardziej z poziomu modela- w tym wypadku Twojej córki (jak się domyślam)dałaby bardziej korzystny efekt- co widać na zdjęciach nr cztery i pięć, które są lepsze od pozostałych........ 5-tka m/z najlepsza.........pozdrawiam

A widzisz, z gory bo ja niedawno zakupilam sigme 10-20 i nie moge sie nia tak nacieszyc ze 90% zdjec poki co to z gory, coby z dziecka ufoluda zrobic
    Wezme sobie Twoje rady do serca, to mi szybciej przejdzie jazda ;P
    Uwielbiam to szklo )
    Dzieki za komentarz
    Pozdrawiam Wioletta

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów