Close

Strona 26 z 79 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 786
    pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    mozna powiedziec ze niedlugo bede mogl zaczynac studia tutaj gdzie jestem troche inaczej wyglada sposob nauczania. Co do palenia to pale od 17 lat,(..)
    To faktycznie dziwny sposób nauczania tam jest. Jeśli palisz od 17 lat, a zacząłeś mając 10, to masz 27 lat.. i niedługo będziesz mógł zacząć studia.. doktoranckie, czy jeszcze jakieś 'wyższe'?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    To faktycznie dziwny sposób nauczania tam jest. Jeśli palisz od 17 lat, a zacząłeś mając 10, to masz 27 lat.. i niedługo będziesz mógł zacząć studia.. doktoranckie, czy jeszcze jakieś 'wyższe'?
    A ja to zrozumiałem że ma 18 lat bo idzie na studia, więc zaczął jako jednoroczne dziecko...

Domyślnie

To wszystko jest nic ludzie, kazdego da sie zlamac z jaraniem... Nie pale od 1 stycznia hehe po raz 12 chyba zaczalem nie palic ale jak by tego bylo malo to ostatnie 3 lata pracuje w fabryce papierosow i mozecie mi wierzyc jak ***** ciezko jest nie palic jak tu tego miliardy po tasmie zapierdziela... No i kazda wolna chwila z kierownikiem czy pracownikiem to kawa i fajka :-\ widze ze tylko ja nie pale i nagle wszyscy zaczeli, bosheeee whrrr... Pomimo tego jestem tfardy, obiecany mam N300mm f/4 w kwietniu jak dotrzymam Pozdro

Domyślnie

rzuciłem we wrześniu z dnia na dzień, tak po prostu
    zacząłem biegać
    mam nadzieję że już nigdy do palenia nie wrócę
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 24-105/4L 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vASQ Zobacz posta
    To wszystko jest nic ludzie, kazdego da sie zlamac z jaraniem... Nie pale od 1 stycznia hehe po raz 12 chyba zaczalem nie palic ale jak by tego bylo malo to ostatnie 3 lata pracuje w fabryce papierosow i mozecie mi wierzyc jak ***** ciezko jest nie palic jak tu tego miliardy po tasmie zapierdziela... No i kazda wolna chwila z kierownikiem czy pracownikiem to kawa i fajka :-\ widze ze tylko ja nie pale i nagle wszyscy zaczeli, bosheeee whrrr... Pomimo tego jestem tfardy, obiecany mam N300mm f/4 w kwietniu jak dotrzymam Pozdro
    I co od kwietnia znowu, aż będzie nowa motywacja?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    I co od kwietnia znowu, aż będzie nowa motywacja?
    Heheh pozniej bede sie motywowal na jakies lampy do przyszlego studyjka
    Nie wyobrazam sobie ze zaczne we kwietniu no ale zycie nie raz pokazalo mi co o mnie mysli (czyt. slaba wola) wracalem po 1,3 roku nie palenie 10 mies i jakijs 8, teraz ide na rekord
    A tak na serio to juz ostatni dzwonek, bedzie dobrze poki baba nie zacznie Pozdr !

Domyślnie

problem leży w człowieku a nie wszystkim dookoła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cybulski Zobacz posta
    rzuciłem we wrześniu z dnia na dzień, tak po prostu
    zacząłem biegać
    mam nadzieję że już nigdy do palenia nie wrócę
    A ja w sierpniu i to co powyżej - tyle że 8 lat temu.

To trzeba zrobić po prostu, bo te plastry i inne świństwa to marketingowy bełkot

Domyślnie

udało się przetrwać zlot w Zakpcu bez papierosa!!!!! Huraaaa!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    udało się przetrwać zlot w Zakpcu bez papierosa!!!!! Huraaaa!!!
    Faktycznie, nie widziałem Cię wśród palących.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 26 z 79 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów