Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

wracając do tematu - myślę, ze sporo pracy jeszcze przed Tobą. Rzecz jasna po skalibrowaniu monitora - bo kolory pomarańczowo - czerwone. Strasznie poucinałaś i gdybym miał się jednoznacznie wypowiedzieć w którym przypadku byłbym na TAK - to chyba w żadnym z tych trzech zaprezentowanych..

Domyślnie

downunder - szkoda że usunąłeś fotkę. Stale można było zrobić porównanie, a każdy wybrał by to co lubi.

Ja na tym ślubie bawiłam się tylko w dodatkowego fotografa, ale dzięki temu młodym zostanie jakaś pamiątka, bo podobno fotki wyszły lepiej niż te od "profesjonalisty". Ja tamtych jeszcze nie widziałam, ale skoro tak mówią ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maleństwo Zobacz posta
    downunder - szkoda że usunąłeś fotkę. Stale można było zrobić porównanie, a każdy wybrał by to co lubi.
    Myślałem, że miałaś mi za złe, że wstawiłem. Skoro nie to zaraz wrzucę ponownie.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Ja na tym ślubie bawiłam się tylko w dodatkowego fotografa, ale dzięki temu młodym zostanie jakaś pamiątka, bo podobno fotki wyszły lepiej niż te od "profesjonalisty". Ja tamtych jeszcze nie widziałam, ale skoro tak mówią ...
    ulala...

Domyślnie

Oto jak ja to widzę....może nie idealnie ale nie ''spuszczałem się'' zbyt wiele :

D700 + parę zatyczek do korpusu.

Domyślnie

3 tyle samo praktycznie opowiadające fotki. Do tego kolory kompletnie nie z tej bajki.
    pozdrawiam
    Philipp Gmür Fotograf Poznań

Thumbs up

rychu_lhotse - super

Nareszcie ktoś, kto tak naprawdę pomógł mi spojrzeć innym okiem na te fotki. W 3 coś mi jeszcze kolor nie do końca leży (chyba zieleń wkrada się w garnitur młodego) ale 2 pierwsze bardzo mi się podobają.

Wielkie dzięki

Domyślnie

rychu_lhotse - super

Nareszcie ktoś, kto tak naprawdę pomógł mi spojrzeć innym okiem na te fotki. W 3 coś mi jeszcze kolor nie do końca leży (chyba zieleń wkrada się w garnitur młodego) ale 2 pierwsze bardzo mi się podobają.

Wielkie dzięki
    Dokładnie...zieleń.Nie bawiłem się za dużo wiec z tym poszedłem po bandzie.Generalnie selektywne zdjęcie tego koloru z garnituru i byłoby ok.

Może tak?

D700 + parę zatyczek do korpusu.

Domyślnie

Jeśli są to kadry reportażowe to jest średnio, jeżeli natomiat są to kadry ustrzelone podczas pleneru i są one najlepszymi kadrami wg Ciebie spośród wszystkich to niestety jest słabo.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów