Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Jeziorowo

Domyślnie

to ostatnie

3 powrót z połowu

Domyślnie

2. Bardzo świetna.

PaweleM
    Gość

Domyślnie

a ja wchodze, patrze, ide, wracam i znowu patrze po czym ide i znowu wracam i znowu patrze i mi sie nie podoba -dla mnie za zolto od tej zoltosci

ide,ale zaraz wroce i zobacze-moze cos sie zmieni w moim odczuwaniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawcio_sztokholm Zobacz posta
    a ja wchodze, patrze, ide, wracam i znowu patrze po czym ide i znowu wracam i znowu patrze i mi sie nie podoba -dla mnie za zolto od tej zoltosci

ide,ale zaraz wroce i zobacze-moze cos sie zmieni w moim odczuwaniu
    oj Pawcio az mi Cię szkoda chłopie toć ty się zachodzisz na amen ale jutro sobota to chyba nie lecisz do szkoły tak jak ostatnio - więc juz więcej nie wchodz usiądż sobie i odpocznij

a tak całkiem powaznie to przecież ma prawo Ci sie nie podobać

pozdrawiam

ps .jak tam nauka NX-a

PaweleM
    Gość

Domyślnie

"""oj Pawcio az mi Cię szkoda chłopie toć ty się zachodzisz na amen ale jutro sobota to chyba nie lecisz do szkoły tak jak ostatnio - więc juz więcej nie wchodz usiądż sobie i odpocznij """"

odpoczywam jak tak chodze

do szkoly nie - do pracy za to

ps .jak tam nauka NX-a? - rozkminiam gada powolutku bo mi sie nigdzie nie spieszy ale do przodu,dzieki

bombel
    Gość

Domyślnie

Ludzie, przecież dwójka.

Harb, dwój-ka, dwój-ka, dwój-ka!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Ludzie, przecież dwójka.

Harb, dwój-ka, dwój-ka, dwój-ka!!!
    wiem Bombel - bo teraz tak sobie patrzę (udzieliło mi się chyba od Pawcia ) i dochodzę do wniosku ze chyba przedobrzyłem z saturacja na jedynce - pogmerałem trochę i wyszło mi lepiej (chyba)

1a. poprawiona jedynka

PaweleM
    Gość

Domyślnie

te mniej zolci w tej zolci jakos mi lepiej pasuje-czuje ,ze to zachod a nie ,ze Slonce zguplo i sie w poludnie chce schowac za horyzonta
    z pewna doza niesmialosci uprzejmie donosze ,ze widze syfki na czternastej od slonca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawcio_sztokholm Zobacz posta
    te mniej zolci w tej zolci jakos mi lepiej pasuje-czuje ,ze to zachod a nie ,ze Slonce zguplo i sie w poludnie chce schowac za horyzonta
    z pewna doza niesmialosci uprzejmie donosze ,ze widze syfki na czternastej od slonca
    była jedna kropeczka na szkle o której zapomniałem przy poprawianiu fotki, dzięki

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów