Witam
Ktoś z was używa może takich kart z D50? http://allegro.pl/item110469013_prom..._sd_1_gb_.html
Dobre to jest? czy lepiej nie kupować takich wynalazków![]()
Szukaj
Witam
Ktoś z was używa może takich kart z D50? http://allegro.pl/item110469013_prom..._sd_1_gb_.html
Dobre to jest? czy lepiej nie kupować takich wynalazków![]()
daruj sobie tą kartę, kupując lustro wiedziałeś(mam nadzieje) że czeka ciebie sporo wydatków na akcesoria wiec teraz nie kombinuj z jakimiś badziewami i kup markową kartę pamięci typu San disk czy coś podobnego.
[ Dodano: Czw 22 Cze, 2006 ]
zwłaszcza że inwestujesz już w markowe i dobre akcesoria i masz już pożądną krate pamięci więc zbieraj na coś lepszego niż ta aukcja
D7200 | D50 | S 17-50 | N 18-70 DX | N 50 | S 70-200 |SB 600 |
bez komentarzaNa tej aukcji oferuje państwu kartę pamięci secure digital nazywana w skrucie SD . Ten model karty pamięci jest z jednym z najbardziej znanych modeli i najbardziej pospolitych.![]()
to tak jakby jechac samochodem z niedokreconymi kolami, majac przy tym nadzieje, ze zadne z nich nie odpadnie![]()
ale widze, ze jest na to popyt![]()
![]()
![]()
Baw się świetnie absolutnie bez powodu.
Mam nadzieję że to nie karty z wędki pomiędzy wytwórnia w chinach a markowymi producentami którzy zmienią tylko nalepkę na swoje logo i podniosą cene o 300%. Niektórym mogło by się zrobić głupio że ich markowa karta różni się od tej tylko nalepką za około 0.10 PLN-a :P
Pozdrawiam
No właśnie, nie wszystko co jest tanie jest do du... Dlatego pytam czy ktoś używa bo można zaoszczędzić dużo i jak by co stracić troche mniejZamieszczone przez CynowaKonefka
![]()
AnyCard?![]()
Jak masz baaaardzo ograniczony budzet na kartę to już chyba lepiej to:
Dane-Elec - Toshiba
Nie namawiam do kupowania takich wynalazków (sam mam sandiska) ale mam takie nieodparte wrażenie że międzynarodowe firmy nabijaja wszystkich klientów ostro w wielką butelkę podpierając się tzw. MARKĄ utrzymywaną za pomocą małych rączek chińskich dzieci pracujących za dolara dziennie.
Pozdrawiam
"Na towary udzielam ustnej 3 miesiecznej gwarancji satysfakcji."
To chyba jakaś nowość w skali światowej. Przypuszczam, że naprawa jest też również ustna.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
Może to kobieta ? :P
hmm no to za 75 zł 3 miesiące satysfakcji to kurde **********Zamieszczone przez CynowaKonefka
))
Skontaktuj się z nami