Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Domyślnie

Święta dla pasjonatów fotografii to czas, który niby mógłby być owocny, tylko jak tu dobrze sfotografować ciocię jedzącą sernik, założyłem sobie cel, jakim miało być uwiecznienie tych świąt w sposób mnie zadowalający, nie będę publikował całego reportażu, ale jako że to mój watek portretowy, przedstawiam dwa najbardziej moim zdaniem udane i licze na jakąś podpowiedź wprawnego oka

9. Julka

10. Marta
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

z dziewczyną lepiej poszło, a to głównie dlatego, że miałeś łagodniejsze światło
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pilon Zobacz posta
    z dziewczyną lepiej poszło, a to głównie dlatego, że miałeś łagodniejsze światło
    Co do oświetlenia to w ogóle prowizorka, świeciłem w obu przypadkach lampką wbudowaną odbijając za pomocą kartonika światło w sufit (lampa z korekcją +1), no ale w przypadku małej, była jeszcze jedna lampka nocna zapalona z boku (coby trafił af w ogóle :P) no ale czas zły dobrałem, bo za dużo tego światełka tam wpadło (tak mi się zdaje).

Niemniej dzięki za opinię
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    Co do oświetlenia to w ogóle prowizorka, świeciłem w obu przypadkach lampką wbudowaną odbijając za pomocą kartonika światło w sufit (lampa z korekcją +1), no ale w przypadku małej, była jeszcze jedna lampka nocna zapalona z boku (coby trafił af w ogóle :P) no ale czas zły dobrałem, bo za dużo tego światełka tam wpadło (tak mi się zdaje).

Niemniej dzięki za opinię
    Rozumiem Mi chodziło generalnie o to, że mniej miałeś słońca
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Rozumiem Mi chodziło generalnie o to, że mniej miałeś słońca
    Chyba nie łapię Przecież światła dziennego ani na jednym ani na drugim nie ma Pewno coś źle załapałem :P
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Chyba nie łapię Przecież światła dziennego ani na jednym ani na drugim nie ma Pewno coś źle załapałem :P
    Że na zdjęciach 1-3 i 4-6 nie ma światła dziennego, w sensie słonecznego? Ja właśnie nie mogłem załapać z tym sufitem, myślałem, że chodzi Ci o sufit peronu
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Że na zdjęciach 1-3 i 4-6 nie ma światła dziennego, w sensie słonecznego? Ja właśnie nie mogłem załapać z tym sufitem, myślałem, że chodzi Ci o sufit peronu
    Ja mówie o 9 i 10 tylko myślałem że tego tyczy się komentarz sorki za zamieszanie, to typowe dla tego wątku
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Ja mówie o 9 i 10 tylko myślałem że tego tyczy się komentarz sorki za zamieszanie, to typowe dla tego wątku
    Ajjjj faktycznie... teraz widzę, że 9 i 10 powinno być, jednak mi się nie ładuje
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Ajjjj faktycznie... teraz widzę, że 9 i 10 powinno być, jednak mi się nie ładuje
    Ojj to lipa, ja widze:

Ale wstawiam bezpośrednie linki:
    9,10
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Na portrecie nr 10 dziewczyna ma przypadkowo uciętą głowę, jak już tniesz to tnij żeby było widać że robisz to celowo a nie przypadkiem :P
    Pozdrawiam, Rafał...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów