Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Magda - jeszcze raz

Pozwolę sobie wrzucić jeszcze dwa zdjęcia Magdy.
    Wszelkie sugestie jak zwykle mile widziane.

1.

2.

Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Nie jestem Fachowcem, ale 2 podoba mi sie najbardziej
    I... modelka też;D

Domyślnie

Dziękuję!
    I...modelka również
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Witku lubię twoje prace,ale na 1 dziwnie wyszedł nos modelki.mogłeś inaczej ustawić oświetlenie.2 zdecydowanie lepsza.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez baku127 Zobacz posta
    Witku lubię twoje prace,ale na 1 dziwnie wyszedł nos modelki.mogłeś inaczej ustawić oświetlenie.
    Coś w tym jest.
    Dzięki
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Uprasza się o zmianę modelki lub zaprzestanie okazywania jej zdjęć na jakiś czas. Dziewczyna jest śliczna, ale jak nie przestaniesz, to nam wszystkim obrzydnie! Zdjęcia mniej ciekawe jak na mój gust. Nie przepadam za przechyłami, choć choroby morskiej chyba nie mam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Uprasza się o zmianę modelki lub zaprzestanie okazywania jej zdjęć na jakiś czas. Dziewczyna jest śliczna, ale jak nie przestaniesz, to nam wszystkim obrzydnie! Zdjęcia mniej ciekawe jak na mój gust. Nie przepadam za przechyłami, choć choroby morskiej chyba nie mam.
    kolega ma chyba problemy kardiologiczne na punkcie tej modelki...
    Jak coś to przepraszam, nie mogłem sie powstrzymać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez offeath Zobacz posta
    kolega ma chyba problemy kardiologiczne na punkcie tej modelki...
    Jak coś to przepraszam, nie mogłem sie powstrzymać
    Ależ skąd. Ale co za dużo, to niezdrowo - po prostu się nudzi i opatruje. A to, że modelka śliczna, to nieprawda? A problemy kardiologiczne - to ciekawe! Że niby mi serce szybciej bije i pałam niepohamowaną chęcią poznania bliżej tej niewiasty? Gdzie tam - daleki jestem od takiej ekscytacji. Gdyby tak było, to chyba chciałbym więcej i więcej jej zdjęć nieprawdaż? W każdej możliwej pozie, roześmianą, zapłakaną, uwodzącą. I jeszcze cztery akty na dokładkę. Ja tymczasem proszę o przerwę. Oczywiście z przymróżeniem oka. Ale ponoć istnieje coś takiego jak "projekcja" i niektórzy sądzą, że ich uczucia dotyczą również innych, zatem może zajrzyj głębiej w swoją duszę?!

Domyślnie

Nie musisz się tak obruszać
    hmm, a co do mnie to nie mam projekcji na widok tej modelki, po prostu ładna i tyle...
    Codziennie widzę dużo ładnych kobiet na studiach, w pracy, i w różnych miejscach, więc jakbym miał mieć projekcje na punkcie każdej z nich to bym się zamknął w pokoju żeby przed następną nie spalić sie ze wstydu podziwiając ją

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Przepraszam, mOSAd, że uraziłem Twoje uczucia... Ale wiesz... Nie chodziło mi tu o chwalenie się śliczną modelką ale o to, żeby się czegoś nauczyć, dowiedzieć, co robię źle, a co dobrze. Jeśli Ci to przeszkadza, nie pogniewam się, jeśli nie będziesz oglądał zdjęć z Magdą. To tylko w trosce o Twoje dobre samopoczucie.
    Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42

Uprawnienia umieszczania postów