Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zhou Lan

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Artur Jonik Zobacz posta
    Alez ja sie nie denerwuje. A propos 2 to teraz lepiej?

no i jest git... a nie myslales zeby ten wystajacy budynek tez usunac i ciac po butach ??
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

wiesz co na tym zdjęciu to akurat mi nie przeszkadza a nawet się podoba bardziej 1 i 3 ma ten zafarb pobawiłem się 3 i po zdjęciu lekko saturacji wygląda miodzio może w tym leży mój problem że fotka ma zafarby w moich oczach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonzo Zobacz posta
    wiesz co na tym zdjęciu to akurat mi nie przeszkadza a nawet się podoba bardziej 1 i 3 ma ten zafarb pobawiłem się 3 i po zdjęciu lekko saturacji wygląda miodzio może w tym leży mój problem że fotka ma zafarby w moich oczach

heheheh to trzeba se wykalibrowac oczka najlepiej w jakims extravision ( skecz sytuacyjny )

wogole to przyjzalem sie blizej fotce wlasnie nad nia pracuje i taz troche suwakiem sciagamy zolcie i pomarancze..
    a wogole to kalibrowalem komputerek eye One 2 wiec chyba to nie przypadek z tymi pomaranczami
    nawiasem mowiac to lubie pomarancze
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

Mozliwe ze to jednak moj monitor. najbardziej mam problemy z saturacja podczas obrubki. W szopie wyglada git ale jak przekonwertuje do srgb, to przegladarka wyswietla mi znacznie bardziej nasycone kolory. Kiedy zmniejszalem saturacje przed zapisem, byly znowu glosy, ze za malo nasycone. Ja juz nie wiem. To przypomina troche prace z zamknietymi oczami.

Bonzo
    Gość

Domyślnie

wiecie co ja nigdy nie używałem żadne maszyny do kalibracji monitora konwertujesz do SRGB ? to robisz fotki w Adobe RGB ? i wiesz co , rób tak żeby dobrze wyglądało u ciebie , bo to najważniejsze

hanibal żaden vision pewnie mojej spaczonej osobie i moim spaczonym oczom nie pomoże

jak to u was wygląda ?

Domyślnie

wiecie co ja nigdy nie używałem żadne maszyny do kalibracji monitora konwertujesz do SRGB ? to robisz fotki w Adobe RGB ? i wiesz co , rób tak żeby dobrze wyglądało u ciebie , bo to najważniejsze

hanibal żaden vision pewnie mojej spaczonej osobie i moim spaczonym oczom nie pomoże

jak to u was wygląda ?

u mnie tu jest brak koloru pomaranczowego... troche zołci jest...ale ze wzgledu na swiatlo tak cyba ma byc.. jest fajne

Domyślnie

Bardzo słabe światło. I takież zdjęcia.
    Pomachał byś blendą to i w pełnym słońcu coś by wyszło, bo tak to mastakra wręcz.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    no i luz pamietas zmoj pierwszy plener z modelka Wow to byl ubaw :P
    Co prawda ogniska brakuje, ale może dasz się namówić i opowiesz coś niecoś? Moim zdaniem i to może być ciekawa nauka dla mnie jako osoby początkującej. Robisz już fajne zdjęcia więc wiesz co wtedy było złe i na co zwracać uwagę. Tyle, że kategoria chyba nie najlepsza do tego. Gdybyś się skusił i założył jakiś wątek na ten temat daj proszę znać
    pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów