Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie a moze tak Londyn?

Czy ktos z forumowiczow jest moze obecnie w Londynie? Szukam ludzi do stowrznia jakiejs zwartej grupy foto. Na razie tylko szukam ale mam nadzieje ze kiedy znajda sie ludziki na miejscu to bedzie mozna jakies wypady organizowac a raczej jest gdzie.

czekam na posty

jak juz bede wiedzial ze jest z kim rozmawiac bedzie mozna za zgoda o ile sie nasi admini zgodza zrobic jakis koncik dla "polonii".

Szukalem ludzi na roznych formach, rozmawalem na miescie ale tu na miejscu totalna pustynia a ja juz nie moge sobie poradzic z nierobieniem niczego poza codziennymi obowiazkami.

i apeluje, nie szukam ludzi z kompaktami glupawkami, przykro mi i nie jest to objaw braku tolerancji ale wylacznie dbanie o wlasne zdrowie psychiczne i rozuj intelektualny
    D70S....Z6...

Domyślnie

hmm... niedlugo bede zasiedlal luton, nie tak daleko w sumie
    old punks never die
    http://www.lightstalkers.org/krystian_maj
    leica M6, lomo, polaroid100, mamiya, field 5x7, cambo 4x5", schneider, yashica 35electro, D2H

Domyślnie

oj cos widze ze krucho bedzie moze jednak ktos sie znajdzie i nie zostane sam na polu bitwy...
    D70S....Z6...

Domyślnie

a są wogóle jacyś Polacy w Londynie lub okolicach

bede na wyspie dopiero na jesieni

pozdrówka z Lublina
    Trza kupić NIKONa new sezon w PLS Sovia and PLK MKS

Domyślnie

tu nie miejsce na polityczne dyrdymaly lecz merytoryczna rozmowe

do jesieni to mi wszystkie liscie opadna. Znalazlem juz 2 osoby, z jedna (+ jego dziweczyna) sie widzialem, z druga dopiero wymienilem pierwsze maile. Ciezko jest znalezc tak na prawde sensownych ludzi, niestety... co noc ubolewam i dlatego juz niedlugo, bo mam nadzieje ze po nowym roku spotkam cala rzesze warszawskich nikoniarzy, wracam na bank na stare jelonkowskie smieci HURA

nadal jednak czekam na posty !!! moze uda sie chociaz 10 osob znalezc, a moze znacie jakies kolo, stowarzyszenie fotograficzne w Londynie? nie szukam pseudo patriotow gadajacych wiele o naszej kulturze i chcacych ja szerzyc na wyspie. Szukam normalnych ludzi ktorzy robia fotki dla wlasnej satysfakcji, frajdy, polepszenia warsztatu etc.
    D70S....Z6...

Uprawnienia umieszczania postów