Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Ania - Naturalnie

pierwsze zdjęcie z serii za którą właśnie się zabrałem.

Domyślnie

ten cien po jej lewej sprawil ze pomyslalem ze ma tak jaby taki slad po niezlym ciosie Troche niefortunnie to wyszlo. Ale swiatlo jest ladne

Domyślnie

kolejne - proszę ich nie porównywać i nie pisać które lepsze które gorsze, tylko niezależnie oceniać

Domyślnie

to ja juz wole pierwsze w tym reka taka troche sztucznawa

Domyślnie

nie ma wole !!! oceny proszę,a nie jakieś mamrotanie

Mike - jedziesz z następnym

Domyślnie

super naturalna uroda... i zdjecia tez naturalne

Domyślnie

obejrzałem wszystkie - bardzo mi się podobają, ale drażni mnie ( to sie chyba róż nazywa ) na policzku modelka ma bardzo ładne kości policzkowe i przy tym naturalu pomalowane wyglądają moim zdaniem nieciekawie - taka malutka uwaga
    D700 N 24-70/2.8; 85/1.4; N 70-300 VR, SB-800, SB-600,
    flickr

Domyślnie

Vooda, no przestań już. Chcesz wszystkich tutaj zamęczyć takimi zdjęciami ? Nie waż się publikować już nic więcej poza portretami, bo będziesz odpowiadał za zdrowie kolegów z forum ....

..
    ..

Świetne zdjęcia i modelka. Tylko jedna uwaga - czy przypadkiem nieco, ale to minimalnie nie ma za dużo czerwonego koloru, jeżeli chodzi o skórę ? Szczególnie w cieniach. Nie jest to jakaś uwaga - poprostu przyjrzyj się, bo czasami kontrastuje on z resztą (np. dekolt na 3/4 i plecy na dziwny kadr drugi).

Domyślnie

dla mnie najlepszy jest "jeden dziwny kadr", jakby jeszcze było więcej ręki to już klasa!
    1 też fajna, 2-ka odpada, 3-ka - takie trochę jak do paszportu , drugi "dziwny kadr" też daje radę!
    Fear leeds to anger, anger leeds to hate, hate leeds to suffering...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów