A może byście tak coś napsali o zdjęciu...?Albo chociaż wyjaśnili mi, jak to jest z tym serwerem...
Szukaj
A może byście tak coś napsali o zdjęciu...?Albo chociaż wyjaśnili mi, jak to jest z tym serwerem...
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
M.Szabelski, mam nadzieję że nie chodzi Ci o same linki a o zdjęcia. A więc:
1. W edycji swego posta klikasz guziczek IMAGE
2. W okienku które Ci się pojawi wklejasz link do zdjęcia umieszczonego na PLFOTO (zdobywasz go klikając prawym guziorem myszy na stronie plfoto na zdjęciu które chcesz zapodać tutaj a następnie po wejściu we właściwości, zaznaczeniu adresu URL i skopiowaniu)
3. Klikasz ok
juszzz...![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Ale wyczytałem gdzieś, że trzeba wklejać linki zrozszerzeniem jpg... Głównie chodzi mi o to, czy zdjęcia na tym image...coś tam są bezpieczne. Kto może je oglądać (poza Wami)?
fanaberiafoto.eu
Portret mi sie podoba, modelce pewnie tez![]()
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Mylisz się patrycjuszu - modelka nie lubi siebie na zdjęciach...
fanaberiafoto.eu
hmn... trudno spotkac dziewczynę która będzie sie sama sobie podobac na zdjeciu. Mimo ze ty kadrujesz, gimnastykujesz sie, to one przewaznie powiedzą, ze im sie nie podoba, gdyż ...... ( tu mozesz sobie wstawic cos z wymienionych: dlugi nos, krzywy nos, za male usta, bo mam kompleksy... itp)![]()
Nikon D70 / D200 / Nikkor 50mm / Peleng 8mm / Sb600 / MF /
Głobalnie możesz rozjaśnić,oglądam na czarnym tleZamieszczone przez M.Szabelski
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
śwęta racja patrycjuszu![]()
fanaberiafoto.eu
Ja nie pisałem o ImageShack gdzie normalnie podajemy foty - pisałem o guziczku "Img" który masz nad edytorem gdy piszesz odpowiedź...Zamieszczone przez M.Szabelski
![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
AL, nie rozumiem. Nawet po uzyciu guziczka IMG i wklejeniu linka do plfoto, zdjecie nie pojawia sie, bo link nie ma rozszerenia jpg...
fanaberiafoto.eu
Skontaktuj się z nami