[ Dodano: Nie 04 Cze, 2006 ]
no, udało się
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA!
jeszcze jedno: czy można dawać linki do plfoto?
Szukaj
no, udało się
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA!
jeszcze jedno: czy można dawać linki do plfoto?
Canon 40D + 17-40L f/4 + 70-200L f/4 + 580 EX II
fanaberiafoto.eu
Niby mi się podoba ale nie wiem czemu nie mogę tego sklasyfikować. Na HIGHKEY jest to za ciemne, na GLAMOUR miejscami za ostre. Może poprosu przeszkadza mi kontrast między ostrością na okularach a GO na zdjęciu...
A modelka śliczna![]()
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
Highkey to to na pewno nie jestMoże wcale nie trzeba klasyfikować...
Jak to jest z tymi serwerami zewnętrznymi? Czy moje zdjęcia mogą być oglądane przez inne osoby (oprócz tych z forum oczywiście)? Czy jest jakiś limit objętościowy dla każdego użytkownika?
fanaberiafoto.eu
Ja sie tam na portretach nie znam ale jedno co moge powiedziec ze modelka sliczna![]()
linki moznaczy można dawać linki do plfoto
a moglbys wyjasnic??na GLAMOUR miejscami za ostre![]()
![]()
GLAMOUR kojaży mi się z totalnym efektem rozmycia i każdy ostry detal mi nie pasuje - zresztą każda dobra wtyka do PSa udająca ten efekt rozmywa i zmiękcza wszystko....
Ale pewnie zaraz posypią się w moją stronę pomidory![]()
Al "CAPONE" Bundy
Przydałboy się troche rozjaśnić
EQ : Nikon F3 | Nikkor 50/1,5 AiS | F801 | Sony ILCE 7mkIII | Sony 55/1,8 | Sony 35/1,8 | Viltrox 24/1,8 | Canon 135/2,0 L |
Insta : @pan_portrecik
echhhh chyba glamour pomylil ci sie blurem ..GLAMOUR kojaży mi się z totalnym efektem rozmycia i każdy ostry detal mi nie pasuje - zresztą każda dobra wtyka do PSa udająca ten efekt rozmywa i zmiękcza wszystko....
za slownikiem "glamour" to urok,czar,magia,przepych, blask. fotografia typu glamour to foto kojarzace sie z luksusem i jakoscia.. mozna do niej zaliczyc wiekszosc reklam kosmetykow i duza czesc zdjec modowych.
Leon - rozjasnic jakies konkretne partie, czy globalnie? Ogladasz na bialym tle, czy czarnym?![]()
fanaberiafoto.eu
sailor, nie zaprzeczę - mogłem coś pomylić...![]()
Al "CAPONE" Bundy
Skontaktuj się z nami