a czym swieciles na 1. ???
Szukaj
a czym swieciles na 1. ???
Dzięki za komentarze
Te czarne duszki, to moje własne, osobiste nogi
Co do świecenia, to pytasz o pierwsze zdjęcie z drugiej serii, czy o pierwszą serię?
Może odpowiem na oba: w pierwszej serii nie świeciłem niczym, natomiast w drugiej serii (całej) świeciłem... latarkąStąd też właśnie te duszki na zdjęciu, ponieważ latałem dookoła samochodu jak głupi
Pozdrawiam.
Moje zdjęcia, fotografie
D3, N24-70 F2.8, N18-35 F3.5-4.5, N50 F1.8, SB-600, SB-900, SU-800
a mnie nawet pierwsza sesja się podoba. jedynie brak w tych zdjęciach czerni. natomiast przewijając stronę z tematem w dół nieźle opadła mi kopara. lubię takie zdjęcia mają klimat, świetne kolory, może tylko troszke odszumić...a do pełnego lansu można być błysnąć we wnętrzumógłbyś powiedzieć coś więcej o drugiej serii? bo usunąłeś exif'y i na przykład nie wiem jak długie są ekspozycje a też bym chciał troche poeksperymentować ze światłem. co to za latarka?
![]()
Hehe, miło jest mi "słyszeć" takie słowa
Dane dotyczące ekspozycji przedstawiłem parę wypowiedzi wcześniej, ale powtórzę raz jeszcze - 30 sekund naświetlania, przysłona F8, ISO640. Zdjęcia robiłem w godzinach 22:00 - 0:00, a więc było zupełnie ciemno. Jedynym światłem była łuna bijąca od miejskich świateł...
Latarka droga, diodowa, ale nie powiem jaka, bo może chociaż to uda mi się utrzymać w tajemnicy, jako patent![]()
Moje zdjęcia, fotografie
Z pierwszej serii podoba mi sie szeroko ujete wnetrze- 3. Nastepna seria ciekawa. Mysle jednak, ze latarnie odciagaja wzrok od auta. Za jasne sa
To dziwne jak mało osób czyta posty. Dzięki za odpowiedz na moje pytanie. Szkoda że nikt tego nie czyta tylko ponownie pyta - ot taka rymowanka mi wyszła.
Gratuluje Cierpliwości no i pomysłu na drugi set z takim patentem.
nie no, facet, druga seria powala, wyślij to na adres Audi, może jakiś katalog załapiesz do zrobienia! A serio, to miejscówka super, a co do latarki, to cały czas myślę, może się jednak podzielisz z kolegami?pozdrawiam
Eee, za krótko się znamy![]()
![]()
Moje zdjęcia, fotografie
No i kolejny dowód na to , że człowiek się uczy całe życie
i głupi umiera![]()
Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2
Skontaktuj się z nami