Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Audi A4 Quattro

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oświęcim

Domyślnie

a czym swieciles na 1. ???

Domyślnie

Dzięki za komentarze

Cytat Zamieszczone przez wuuju Zobacz posta
    2 zdecydowanie najlepsza, a co to wychodzi z tego cienia na dole??jakies male czarne duszki pozdrawiam
    Te czarne duszki, to moje własne, osobiste nogi

Co do świecenia, to pytasz o pierwsze zdjęcie z drugiej serii, czy o pierwszą serię?
    Może odpowiem na oba: w pierwszej serii nie świeciłem niczym, natomiast w drugiej serii (całej) świeciłem... latarką Stąd też właśnie te duszki na zdjęciu, ponieważ latałem dookoła samochodu jak głupi

Pozdrawiam.
    Moje zdjęcia, fotografie
    D3, N24-70 F2.8, N18-35 F3.5-4.5, N50 F1.8, SB-600, SB-900, SU-800

Oszczędny w słowach Awatar JLz1
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

a mnie nawet pierwsza sesja się podoba. jedynie brak w tych zdjęciach czerni. natomiast przewijając stronę z tematem w dół nieźle opadła mi kopara. lubię takie zdjęcia mają klimat, świetne kolory, może tylko troszke odszumić...a do pełnego lansu można być błysnąć we wnętrzu mógłbyś powiedzieć coś więcej o drugiej serii? bo usunąłeś exif'y i na przykład nie wiem jak długie są ekspozycje a też bym chciał troche poeksperymentować ze światłem. co to za latarka?

Domyślnie

Hehe, miło jest mi "słyszeć" takie słowa
    Dane dotyczące ekspozycji przedstawiłem parę wypowiedzi wcześniej, ale powtórzę raz jeszcze - 30 sekund naświetlania, przysłona F8, ISO640. Zdjęcia robiłem w godzinach 22:00 - 0:00, a więc było zupełnie ciemno. Jedynym światłem była łuna bijąca od miejskich świateł...
    Latarka droga, diodowa, ale nie powiem jaka, bo może chociaż to uda mi się utrzymać w tajemnicy, jako patent
    Moje zdjęcia, fotografie

Blasius.G
    Gość

Domyślnie

Z pierwszej serii podoba mi sie szeroko ujete wnetrze- 3. Nastepna seria ciekawa. Mysle jednak, ze latarnie odciagaja wzrok od auta. Za jasne sa

Domyślnie

To dziwne jak mało osób czyta posty. Dzięki za odpowiedz na moje pytanie. Szkoda że nikt tego nie czyta tylko ponownie pyta - ot taka rymowanka mi wyszła.
    Gratuluje Cierpliwości no i pomysłu na drugi set z takim patentem.

Domyślnie

nie no, facet, druga seria powala, wyślij to na adres Audi, może jakiś katalog załapiesz do zrobienia! A serio, to miejscówka super, a co do latarki, to cały czas myślę, może się jednak podzielisz z kolegami? pozdrawiam

Domyślnie

Eee, za krótko się znamy
    Moje zdjęcia, fotografie

Domyślnie

No i kolejny dowód na to , że człowiek się uczy całe życie
    i głupi umiera
    Ami , Smiena , Zenit , Pentax , Nikon i znowu Nikon
    D7100 , N16-85VR , N50/1,8 , S150/2.8 , SB600 , MF055+804RC2

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów