Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Śl. debiut

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez brama Zobacz posta
    Opinie amatora
    Po pierwsze: jak dla mnie za dużo. Naprawde uważasz że wszystkie są tak dobre i mogą iść do oceny ?
    Po drugie: Na 16 tragiczny szum na garniturze.12 wygląda u mnie jakbyś walnął bardzo mocnym fleszem.
    Po trzecie: zdjęcia nr 7, 8 , 14, 20 się bronią (jak dla mnie) ale jak dla mnie na 8 najfajniej uchwycony moment
    Po czwarte: I co z tego, że obrabiane na laptopie ? Wrzuć na innego kompa, tam zobacz jak wyglądają - jest ok wrzucaj, nie jest okej popraw. Lepiej jest wrzucić zdjęcie pod ocenę, kiedy wiesz że inni nie zobaczą taki sam efekt twojej pracy, jaki widziałeś u siebie na ekranie.
    Fotografia ślubna to bardzo ciężki dział, gratuluje odwagi
    Pozdrawiam
    Nie miałem zamiaru zamieścić tylko kilku wybranych fotek wyrwanych z kontekstu, tworząc minireportaż świadomie zamieściłem pewne zdjęcia nie wiele warte ale obrazujące przebieg wydarzeń.
    Na 16 i innych to nie szum tylko za ostro pojechałem z ostrzeniem przed zmniejszeniem fotek (nowa wersja ACEDsee nie wybacza).
    12. walnąłem fleszem bo jak bym nie walnął to w ogóle by fotki nie było.

Dzięki i pozdrawiam
    N itepe.

Domyślnie

Zbigniew dzięki serdeczne za cenne podpowiedzi przyznaję się że nie najlepiej jeszcze sobie radzę z obróbką w tym przypadku na wielu fotkach mocno zjechałem z saturacją - młodzi byli mocno opaleni (młody makaroniarz)i wydawało mi się że to będzie nienaturalne.
    N itepe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alexkoz Zobacz posta
    w Twojej prezentacji odniosłem wrażenie, że to były najważniejsze chwile młodej pary tego dnia, ogólnie zdjęcia podczas samego ślubu są cienkie - tu za ostro poszedłeś z używaniem błyskogratu,
    Dzięki, niestety po zdjęciach w kościele widzę jak wiele przede mną, tam nie poszło mi najlepiej i dlatego nie wiele zdjęć, jestem na siebie normalnie zły.
    N itepe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Zontek Zobacz posta
    Zbigniew dzięki serdeczne za cenne podpowiedzi przyznaję się że nie najlepiej jeszcze sobie radzę z obróbką w tym przypadku na wielu fotkach mocno zjechałem z saturacją - młodzi byli mocno opaleni (młody makaroniarz)i wydawało mi się że to będzie nienaturalne.
    Wg mnie jest o co powalczyć z obróbką. Jak masz NEFy, to możesz wyciągnąć baaardzo dużo. Tutaj chwila w PSie z załączonym JPG. Zwracam uwagę szczególnie na taki detal jak kolor skóry (w tym nogi).

Domyślnie

Dzięki wieczorkiem powalczę, wydaje mi się że nieruszany oryginał bardziej przypomina twoją wersję, Heh jakąś sinicę zapodałem. Pozdrawiam
    N itepe.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów