Drugie bardzo fajne.
Szukaj
Drugie bardzo fajne.
D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw
Mnie dwójka nie przekonuje. Modelka wygląda jakby miała na twarzy jakiś tani puder czy tam make-up... i miejscami jakaś brudna się wydaje...
Be yourself...nothing more...
Nikon d40x + AF-S DX 18-55mm f/3,5-5,6G ED + Yashica na stopce + statyw
Występują na twarzy, rzecz jasna.
Po prostu nie podoba mi się, że zdjęcie wygląda jakby modelka miała nawaloną kupę pudru.
Nos, policzek.
obydwa ciekawe, ale dla mnie bardziej pierwsze. wyraziste, mocne, z fajnie pojechanym kontrastem. podoba mi się.
Widzą, widzą, tylko nie pisząByć może to taka uroda modelki, ale też obstawiam makijaż.
1. Bluzka i jej kołnierzyk popsuły całe zdjęcie. Kołnierzyk w tej konwersji wygląda jak jakaś szarobrudna plama - na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka, nie wiadomo co to jest, bo wygląda jak tło. Jakieś kawałki koronek, dopiero po wnikliwej analizie widać, że to być może jest bluzka.
Szyja wyszła mało atrakcyjnie.
Sama twarz mi się podoba w tej konwersji, to poniżej są problemy.
2. Przyjemne.
W zmniejszeniu oczywiście jest złudzenie, że oko nieostre, ale zapewne to kwestia skalowania, a nie nieostrości na zdjęciu.
Wspomniana gruzdkowatość na skórze psuje efekt zdjęcia, które w tej konwencji dobrze by było wymuskane.
Się już nie odzywałem, bo wydawało mi się że tylko ja to widzę. Z racji niewielkiego doświadczenia pomyślałem ze to tylko moje dziwne oko, i nie chciałem autorowi mieszać w głowie. Uff, nie jest ze mna tak źle
Dwójka- za kolegami, zdecydowanie lepsza, mnie osobiście faktura skóry nie przeszkadza. Podoba mi sie poza.
I tyle
Pozdrawiam