Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Domyślnie

Drugie bardzo fajne.
    D90 + N35/2 + N50/1.8 + N18-200 VR + T12-24; SB-800, SU-800; NX100 + 20-50 + 20/2.8; cokin
    moja galeria: http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_piotrw

Domyślnie

Mnie dwójka nie przekonuje. Modelka wygląda jakby miała na twarzy jakiś tani puder czy tam make-up... i miejscami jakaś brudna się wydaje...
    Be yourself...nothing more...
    Nikon d40x + AF-S DX 18-55mm f/3,5-5,6G ED + Yashica na stopce + statyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aioingee Zobacz posta
    Mnie dwójka nie przekonuje. Modelka wygląda jakby miała na twarzy jakiś tani puder czy tam make-up... i miejscami jakaś brudna się wydaje...
    Proszę o zaznaczenie gdzie te dziwy występują.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Występują na twarzy, rzecz jasna.

Po prostu nie podoba mi się, że zdjęcie wygląda jakby modelka miała nawaloną kupę pudru.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aioingee Zobacz posta
    Występują na twarzy, rzecz jasna.

Po prostu nie podoba mi się, że zdjęcie wygląda jakby modelka miała nawaloną kupę pudru.
    Wiem, że sfotografowałam twarz a nie tył... Zaznacz mi proszę na zdjęciu miejsca, w których widzisz to czego pozostali nie widzą.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Nos, policzek.

Domyślnie

obydwa ciekawe, ale dla mnie bardziej pierwsze. wyraziste, mocne, z fajnie pojechanym kontrastem. podoba mi się.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agull Zobacz posta
    Wiem, że sfotografowałam twarz a nie tył... Zaznacz mi proszę na zdjęciu miejsca, w których widzisz to czego pozostali nie widzą.
    Widzą, widzą, tylko nie piszą Być może to taka uroda modelki, ale też obstawiam makijaż.

1. Bluzka i jej kołnierzyk popsuły całe zdjęcie. Kołnierzyk w tej konwersji wygląda jak jakaś szarobrudna plama - na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka, nie wiadomo co to jest, bo wygląda jak tło. Jakieś kawałki koronek, dopiero po wnikliwej analizie widać, że to być może jest bluzka.
    Szyja wyszła mało atrakcyjnie.
    Sama twarz mi się podoba w tej konwersji, to poniżej są problemy.

2. Przyjemne.
    W zmniejszeniu oczywiście jest złudzenie, że oko nieostre, ale zapewne to kwestia skalowania, a nie nieostrości na zdjęciu.
    Wspomniana gruzdkowatość na skórze psuje efekt zdjęcia, które w tej konwencji dobrze by było wymuskane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Bluzka i jej kołnierzyk popsuły całe zdjęcie. Kołnierzyk w tej konwersji wygląda jak jakaś szarobrudna plama - na pierwszy, drugi i trzeci rzut oka, nie wiadomo co to jest, bo wygląda jak tło.
    Się już nie odzywałem, bo wydawało mi się że tylko ja to widzę. Z racji niewielkiego doświadczenia pomyślałem ze to tylko moje dziwne oko, i nie chciałem autorowi mieszać w głowie. Uff, nie jest ze mna tak źle

Dwójka- za kolegami, zdecydowanie lepsza, mnie osobiście faktura skóry nie przeszkadza. Podoba mi sie poza.

I tyle
    Pozdrawiam