Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: prawie jak PS

Domyślnie prawie jak PS

takie cuś, jeśli ktoś potrzebuje na szybko fotkę obrobić na cudzym kompie bez programów graficznych

http://www.pixlr.com/app/

to taka namiastka PSa
    pzdr
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

użyteczne i sensowne, aczkolwiek nie ten dział - przenoszę
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Bardzo głupi pomysł, takie dłubanie na widoku, przynajmniej dla mnie to się to niczego nie nadaje.

W dobie "pendrajwów" to takie pomysły można sobie w buty wsadzić.

Domyślnie

fakt, to raczej taka ciekawostka a nie użyteczne narzędzie, ale zawsze coś
    D750 l 24 1.4 l 35 1.8 l 50 1.4 l 85 1.4 l 180 2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAM1 Zobacz posta
    Bardzo głupi pomysł, takie dłubanie na widoku, przynajmniej dla mnie to się to niczego nie nadaje.

W dobie "pendrajwów" to takie pomysły można sobie w buty wsadzić.
    nie jestem przekonany - wiele razy jak mnie ktoś z rodziny poprosił o wystawienie czegoś na aukcję (limit obrazka 50kB) i musiałem ściągać jakiegoś gimpa/ picassę czy coś w tym stylu, a mogłem po prostu skorzystać z podobnego narzędzia, tak więc wcale nie jest to takie głupie
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Swietna sprawa w awaryjnych sytuacjach.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

fakt, że w awaryjnych sytuacjach jak znalazł. Chociaż zastanawia mnie jak to właściwie działa i czy jest sznsa jakiegoś "wykradzenia" obrazka przez autorów strony.
    D750 D700 D7000 + s10-20 + S20F1.8 N50F1.8 + N24-70 + N70-200 + uv SDEx:SD,CF + SB-800+SB900 PixelK + hexacoopter | Minolta D700si+28-200+5400xi| 300F4 + 120F2.8 + 80F2.8 + 50F4 + 30cm http://www.rafalbociek.rwbb.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tofifik Zobacz posta
    fakt, że w awaryjnych sytuacjach jak znalazł. Chociaż zastanawia mnie jak to właściwie działa i czy jest sznsa jakiegoś "wykradzenia" obrazka przez autorów strony.
    Jest szansa i to bardzo poważnie zagrożona. Obrabianie obrazków "na widoku", to głupota i tyle.
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez david555 Zobacz posta
    Jest szansa i to bardzo poważnie zagrożona. Obrabianie obrazków "na widoku", to głupota i tyle.
    Ja to nawet nie obrabiam obrazków w moim kompie, bo może je ktoś wykraść i wyjdę na głupca.
    A po przeczytaniu tego wątku, to nawet ze strachu przez kradzieżą nie wciskam klawisza migawki do końca....
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Prawie robi (przynajmniej dla niektórych) wielką różnicę.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów