Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: W lesie...

Domyślnie

Dlaczego tak okrutnie bez koloru - las to przyroda - przyroda to barwy. Modelka ładna, a Ty zrobiłeś z niej leśnego duszka.
    Jak to mówią: "strach po lesie chodzić"
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Racja przyjemne ujęcie ale podkręć kolor bo wydaje mi się, że fotkę pstryknąłeś na materiale ORWO. Pozdrawiam

Domyślnie

A mi się kolorystyka taka podoba. Pełny kolor odwróciłby uwagę od modelki
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ghost Dog Zobacz posta
    Racja przyjemne ujęcie ale podkręć kolor bo wydaje mi się, że fotkę pstryknąłeś na materiale ORWO. Pozdrawiam
    Na ORWO to by było czerwone...

Mnie jakoś ta podkasana sukienka nie pasuje. O ile całośc w tej tonacji daje fajne wrażenie, o tyle nogi (całkiem niebrzydkie skąd inąd) w takiej kolorystyce wyglądają jakoś tak troche trupio i zakłócają odbiór całości. Takie jest przynajmniej moje odczucie.

Domyślnie

Mz to nie nogi są w przypadku tej modelki najwiekszym atutem, zatem te podkasanie kiecy jest niekorzystne.
    Dodatkowo ta poza plus perspektywa zdjecia powoduje, ze modelka sie garbi i wygląda cięzko.

Natomiast subtelna twarz, ładnie kontrastująca z sukienka jest niewyeksploatowana. Szedłbym zdecydowanie w blizsze plany
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Oszczędny w słowach Awatar myimmortal
    Miasto
    Działdowo / Wawa

Domyślnie

kolorystyka super, tylko nie bardzo wiem co tam pani robi... ani stoi, ani idzie... no i nie wiem na co patrzy... ta opuszczona głowa to chyba nie ze smutku bo się lekko uśmiecha...
    think different...

http://anna.zakrzewska.net

Uprawnienia umieszczania postów