Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Domyślnie

bardzo fajny, spokojny, klasyczny portret, stonowany, wszystko tu ma swoje uzasadnienie. Taki troszkę w stylu tych starych portretów hollywodzkich gwiazd. Miękki i ostry zarazem
    Atrakcyjna modelka. Przy okazji - nikt nie jest idealnie symetryczny.
    Dobra robota.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

stig, wiesz, ja zapewne tez bym na sciane nie powiesil, mimo ze zdjecie mi sie podoba, glownie za swoj klimat. Drzwi do mojego pokoju, z wielka szyba w srodku, przyozdabiaja zdjecia rentgenowskie ulozone na ksztalt postaci. Powiem Ci, ze ciezko bylo mi sie do tego przyzwyczaic, zwlascza gdy ja juz lezalem w wyrku, a w mieszkaniu jeszcze swiatlo sie palilo. ale juz jest ok

Jacek Z, wiem, ze symetria jest niedoscignionym idealem, tylko mowie, jakie wrazenie robi samo zdjecie, bez wnikania w przyczyny.
    forum.niekojarze.pl

sailor
    Gość

Domyślnie

lewy bark wyżej niż prawy
    Prawe oko tez jest wyzej od lewego.
    no nie oszukujemy sie .. to wina tylko i wylacznie fotografa .. po przekreceniu o 1-2stopnie wszystko jest ok .. zawsze moge zgonic na krzywo wklejona matryce

mroczna ta Twoja modelka
    eee tam .. to przesympatyczne wesole i pogodne dziewcze
    Zgrabna talia i dłuuugie nogi... Smile zapędziłem się trochę
    hmm gdzie widziales reszte zdjec?

Ja bym przyciął do kwadratu
    chcialem, bo jak tylko da sie skadrowac w kwadrat to nie trzeba mnie do tego namawiac .. ale nie wygladalo to ladnie .. musialbym ciac po czole a nie chcialem ..
    Dobra robota.
    jacku dzieki duzy to dla mnie komplement
    zdjecia rentgenowskie ulozone na ksztalt postaci.
    a gosia pisala ze to modelka jest mroczna .. echhh .. btw .. fantazje to ty masz.. nie powiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z
    Przy okazji - nikt nie jest idealnie symetryczny.
    O... już jest

No i z moich uwag zostało:
    - ciekawe pomimo "zwykłości"
    - bardzo fajna kolorystyka
    - natychmiast domagamy się WIĘCEJ! (z dopiskiem 'szybko')
    :P
    D70s | 18-70 | 50 | 70-300 VR | SB-800 | Hoya DMC CPL | Lowepro Off Road
    ..:: http://www.lesniak.ocom.pl/ ::..

Domyślnie

stig, chyba się zagalopowaleś w tym sarkaźmie
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gosia
    stig, chyba się zagalopowaleś w tym sarkaźmie
    Ze sarkazm to rozumiem -- bo tej wlasnie formy swiadomie uzylem... Ale czy sie zagolopowalem?
    Jesli portret autorstwa Sailora "jest mroczny, budzi niepokoj i nieprzyjemne emocje", to przepraszam bardzo, ale w jakim Ty swiecie zyjesz? Wydaje mi sie, ze ja jestem normalny ale wiekszy niepokoj budzi we mnie grupka 17latkow ubranych w dresy, niz portret kobiety z lekko spuszczona glowa...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

strach przed grupka nastolatkow jest czym innym niz niepokoj wynikajacy z "niedopowiedzianego" zdjecia, tajemniczego spojrzenia itd. Gwoli scislosci jedynie...
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas
    strach przed grupka nastolatkow jest czym innym niz niepokoj wynikajacy z "niedopowiedzianego" zdjecia, tajemniczego spojrzenia itd.
    Mam wiec rozumiec, ze niektorym "niepokoj" wynikajacy z niedopowiedzenia na fotografii, skutecznie odstrasza ich od powieszenia tego typu zdjecia na scianie w pokoju?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

dobra, nie zagadywac sailora bo reszty zdjec nie wstawi.
    no i mam wlasnie nadzieje na mroczna serie, czarne tla (lub biale , b&w, troche hi key, troche silnych kontrastow itd itp... no i wiem ze sie nie zawiode na dodatek
    Andrzej

Domyślnie

sailor, czyzbym widzial tu ciutke diffuseglow na modelce ?

co nie zmienia faktu, ze swietny mieciutki portret masz.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów