Szukaj
ta konwersja, to po mojemu tak
bedzie osobny watek jeszcze jeden, tam bedzie tez tak skonwertowane jedno zdjecie, wiec bedziesz musial przecierpiec
dzieki za opinie, pozdrawiam.
Gdyby tak na BW wydobyc wiecej kontrastu na pierwszoplanowym obiekcie...
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Się podobają się
P.S. Zjawię się niebawem u Ciebie w labie z tajną misjąNo dobra... nie taką bardzo tajną, grunt że się zjawię
![]()
pierwsze super ... ale po obejrzeniu dwoch kolejnych robi sie po prostu nudno.. wszytskie na tym samym "patencie".. pion cos na pierwszym planie, horyzont w polowie i niebo z winieta. Masz jedno szklo i spust tylko w pionowym uchwycie czy o co chodzi :P :P :P![]()
![]()
Puszki i słoiki...
Zrobiłes w sumie najładniejsze zdjęcia z tego plenerku z tych ktore widziałem. Bardzo fajnie. Szczególnie dobre jest to którego tutaj nie ma. Kadry ładne. Fakt faktem wiekszośc na podobnym koncepcie oparta (pion jakis shit na pierwszym planie etc etc) ale poki nie masz ich stu jest ok. Kupa ludzi jedzie na jednym kminie i ich ciagle chwalą więc... Troche bym sie czepiał kolorów na Twoich zdjęciach. Strasznie są 'zmasakrowane' chodzi o to ze kazde wygląda inaczej i w kazdym jest coś dziwnego. Piewrsze na przykład ja nie wiem jak Ty to naświetliłes i na jakies czułoście ze taki jakiś syf wylazł - nie ma naturalnych w miare przejsc tonów każdy kolor w zasadzie poza błękitem jest jakoś kopnięty. Wez je jakoś tak zrób zeby i histogramy poszczególnych kolorów wyglądały jakoś normalnie, wiesz tak nieatomowo wtedy będzie
.
Na tym co mi się tak bardzo podoba więcej cieni.
mam tylko jedno szklo, a pionowego uchwytu nie mam, nad czym nawet boleje - moglby sie przydac.
winieta jest bo lubie.
horyzont oki, w zasadzie prawda.
a jakby nie bylo shitu na pierwszym planie, to nie byloby pierwszego planu i bylaby dupa nie zdjecie.
z Toba Maciek zgadzam sie tak w 75%, ja lubie takie kolory, ale wiem ze dla kogos moga byc co najmniej atomowe![]()
Ale ja nie napisalem ze to zle.. wszystkie sa bardzo poprawne wg mnie.. nawet pomimo horyzontu w polowie (nie uwazam tego za blad). Tylko wrzucasz set trzech i wszystkei sa zrobione tym samym patentem. Patent jest sprawdzony i dobry ale wiekszosc Twoich zdjec, ktore ogladam sa robione tym samym schematem. Poprawnym i fajnym, ale fajnie byloby zobaczyc czasem cos innego.
z uchwytem pionowym i jednym szklem to zart..
Puszki i słoiki...
heh, no nie zawsze, tu wrzucam czasem to co mi sie podoba.
na blogu zdjecia nie sa jednym schematem robione, wystarczy zajrzec i widac, ze tak nie jest.
dobra, koniec glupich tlumaczen.
ps: pierwsze nie opiera sie na tym 'patencie' wg mnie.
Skontaktuj się z nami