Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Wgranie nowego softu do S3 Pro

Witam
    Posiadam S3 Pro z uszkodzonym portem USB. Pytanie moje brzmi: czy jest możliwość wgranie softu 2.18 używając port IEEE 1394? A jeśli tak to jak się łączyć za jego pomocą. Czy trzeba mieć jakąś specjalną karte czy wystarczy kabel USB-IEEE 1394?

Domyślnie

Z tego co pamietam to soft sie wgrywa z karty a nie po kablu, ale moge sie mylic.

Domyślnie

Bez posiadania zasilacza siecowego tego nie zrobisz , ja woziłem korpus do servisu. /ups... usb w s3 to standard... mi również padło..../
    Yaro
    foto, jazz & more .....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yaro Zobacz posta
    Bez posiadania zasilacza siecowego tego nie zrobisz , ja woziłem korpus do servisu. /ups... usb w s3 to standard... mi również padło..../
    Yaro
    Ja zrobiłem. Ale trzeba włożyć akumulatory Ogólnie czynność zmiany softu jest banalnie prosta.
    Ostatnio edytowane przez verus ; 16-08-2008 o 12:56

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    Ja zrobiłem. Ale trzeba włożyć akumulatory Ogólnie czynność zmiany softu jest banalnie prosta.
    Czarujesz kolego, program Fuji "woła" o podłączenie zasilacza sieciowego, bez tego sie nie da.
    Próbujesz zabłysnąć, ale nie tędy droga.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez verus Zobacz posta
    .. i wypowiedzieć magiczne zaklęcie: hokus pokus

Domyślnie

i wziąłem jeszcze sproszkowane oko żaby, ząb szczura, szczyptę sierści kreta i następnie posypałem aparat aby nie zażądał zasilacza

Domyślnie

To że bez zasilacza się nie da wgrać softu to już przeczytałem w innych forach. Moje pytanie dotyczyło portu IEEE 1394. Marszul powiedział, że soft wgrywa się z karty pamięci. Czyli za pomocą czytnika należy przegrać plik z softem na kartę i rozpocząć procedurę przez przytrzymanie klawisza beck i uruchomienie aparatu, oczywiście prze podłączonym zasilaczu.

Domyślnie

Poniżej masz instrukcję dot. aktualizacji oprogramowania S3pro:
    http://www.fujifilm.com/products/dig...3pro/fupd.html
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Mam takie szybkie pytanko - jak sprawdzić ilość zdjęć w S3 Pro. Próbowałem w Opanda i w nikonie d70s pokazuje mi a w Fuji nie.s

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów