Szukaj
fajnie sie na 2 pala te lampki nad glowa buhahhahaha
5,6,7 jeszcze ujdą. 8 trochę bardziej w lewo, żeby było widać młodego i jeszcze byłoby ok, ale reszta mi się wogóle nie widzi... a na 13 to w obiektyw Ci ktoś nachuchał????
D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800
dwójeczka rewelacja..."piekielny wujek"![]()
D300,D70s T17-50 F2.8, N60 f2.8, N85 F1.8, N135 F3.5MF,N80-200F2.8,T12-24, SB-800 ,F75 i jakieś dodatkowe graty
Nie zgodzę się z przedmówc. "zmęczony" gość weselny (a takim się było nie raz) widzi nie tylko rozmazany obraz ale widzi conajmniej podwójnie. Wg mnie to jest przypadek "zmęczonego" fotografa, który patrząc przez wizjer widzi źle i tak sobie myśli: "chuchnę wytrę i będzie lepiej" i zapomina wytrzeć w ferworze walki. hahahahaha
A i jeszcze coś. Nie lubię (nienawidzę) jak faceci zdejmują marynarki i te przepasne koszule wiszą jak torby po bokach. Sam mam zakodowane, że jak idę w marynarce to choćby nie wiem co to fason trzymam do końca. Nie zdejmuję.
D70S, N 18-70, N 50f1,8, Sabinka 800
Jakos tak wszystkie centralnie bardzo ...za bardzo - albo zmeczony juz zabardzo jestem....
D40| Tamron 28-75 2,8 | N55-200 4-5,6 | SB 900 | blog | checi i plany....
zastanawia mnie ta moda na zdjęcia czarno białe z imprez...i moda na najwyższe możliwe iso i najkrótsze możliwe do zsynchronizowania czasy...
pozdrawiam
Philipp Gmür Fotograf Poznań
2 nadaje sie na forum zeby sie pośmiać. Według mnie nikt nie chciałby mieć takiej fotki w albumie.
Dobra rada kup sobie filtry nikona na lampe o np TN-A1 (+1.0EV) ustaw WB i dostosuj sie do zastanego sam sie zdziwisz efektu![]()
Skontaktuj się z nami