Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sylwia [kyo]

Domyślnie Sylwia [kyo]

duze

duże

duze maja 1000px na dluzszym boku wiec wrzucam linki do nich. zamaist wstawiac bezposrednio.
    oczekuje krytyki ,tuż dobrych rad

Domyślnie

no to jedziemy
    na nr 1 dobrze że modelka trzyma tą sciane bo zaraz to wszystko runie - ale na nim bardzo podoba mi sie kolorystyka
    nr 2 ta lampa zlewająca się z głowa modelki bardzo mi przeszkadza - pozbyłbym się jej - tzn lampy nie modelki (na plus fajna konwersja)
    3 i 4 tu wiekszych uwag niemam

Domyślnie

1. Przyjemna ale rzuca sie w oczy biała poswiata przy włosach o ręce. Przez to zdjecie traci naturalnosc.
    2. KLASA! Użyłeś bledy? Troszke ten cien przeszkadza ale co zrobic
    3. Swiatło, ostrosc KLASA! Ale poza modelki? Ja to odczytuje tak: BOli mnie juz brzuch.:/ a czworka to konczymy?
    A było by tak fajnie.
    PozdROWienia

Domyślnie

Tylko trójka zbliża się odrobinę do standardu.

Ale i tu bałagan z rękami i słaby kolor.

Modelka ma dość egzotyczną urodę więc fotografuj, kilka na pewno da się wybrać.

Domyślnie

up, bo zalezy mi na radach : >

Domyślnie

nie i nie - poniewaz przepaly, pierscionki, paski, latarnie, 100% czarne spodnie, 100% biale niebo, na 3cje bardzo boli Ją brzuszek i sie musi trzymac..., na czwrtym kiepsko ucieta reka - szklo masz fajne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kyo Zobacz posta
    up, bo zalezy mi na radach : >
    1.Niebo zaciągnięte równą pokrywą chmur, godzina 10 -13.

2.Rano 7 - 8, lekka mgiełka.

3.Od bidy cień z jakimś dobrym tłem.

Tak to widzę.

Domyślnie

niestety moje miasto male ma swoj wlasny mikroklimat, jak w calej polsce pada to u nas slonce.
    :P wiec ciezko na odpowiednia pogodce trafic, a i modelki czasem leniwe jak ladnie nie jest

Uprawnienia umieszczania postów