Szukaj
MNie osobiscie najbardziej podoba sie 2 a reszta ladna ale nie "trzyma" za gardło![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Wydaje mi się że trochę balans bieli uciekł w stronę niebieskiego z wyjątkiem ostatniego tutaj mam wrażenie że jest ciut za ciepło.
Co do kadrów mi najbardziej podoba się drugie, natomiast co do trzeciego pozwolę się nie zgodzić z poprzednikiem, nie potrafię tego wytłumaczyć, ale z jednej strony mam wrażenie że Panna Młoda za chwilę upadnie, a z drugiej strony odnoszę wrażenie że stara się odepchnąć od Pana Młodego (chyba ze sprawą niefortunnie ułożonej lewej dłoni Panny Młodej, oczywiście to takie moje subiektywne odczucie). Reszta dobra (trzyma poziom) ale jak już napisano nie porywa, młodym będzie się podobać.
Pozdrawiam, Rafał
Dwa Nikony | Szkła - całkiem jasne | błyskotki + trochę innych gratów
A mnie jak na debiut to pasuje. Nawet bardzo. Fakt, że na ostatnim kolorki trochę za ciepłe, ale to szczegól, generalnie ładne. Pierwsze najfajniejsze jak dla mnie![]()
udane kadry , no i ten bajeczny obiektyw (ostrość, kontrast, itp) ... bez urazy dla Autora fotek. Pozdrawiam.
oj zdjęcia przednie, było tu wiele miałkich debiutów ale twój jakoś mi się nawet podoba... Osobiście gratuluje!
D70s/Zenit/N 50mm 1.8D/N 28-80 3,5-5,6D/Jupiter 135
5 wygląda jakby panna młoda miała protezę![]()
Fuji S5 PRO || Delta ND200S || D70s || Delta ND70s || F80 || N18-200VR || N28-100 || SB-800 ||
2 - osobiście bardzo lubię takie kadry. Na 3 Młoda wygląda jakby mdlała...
Podobaja mi sie te kadry........................gratuluje.![]()
Skontaktuj się z nami