Znaczy poranny.![]()
Z dzisiejszego, deszczowegoporanka.
Szukaj
Znaczy poranny.![]()
Z dzisiejszego, deszczowegoporanka.
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
dziwna, nie.. oryginalana obróbka kolorystyczna, sznur oryginalnykonik ułozył tylnie szkitki tak, że dodoatkowo podkreslaja wielki łeb, który pewno wyszedł dzięki własciwosciach optycznych szkła.
Przyjemne zdjęcie
pozdrawiam
Zdjęcie z tajemniczym klimatem, wszak nie codziennie spotyka się przywiązanego konia w takiej scenerii
Ale coś mi tu nie pasuje...
Stig - D3 - photomatix... Nieeeeee, to nie może być prawda![]()
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
Piękne zdjęcie...
D7000, N 17-55, N 35, SB, MB-D11, EIZO, EPSON, VELBON, NNJ
Poranny mnie nie zaskoczyl, ale innego konia sie spodziewalem (owadziego).
Kadr nie do konca mi lezy, lecz w domysle chec skomponowania z pastelowo/sielankowym krajbrazem (calkiem fajnym).
Cyjankowa chmura koliduje mi nieco z wizja calosci, ale tylko saturacja, niczym innym. Sam konik - mimo, ze statyczny (co w zastanej sytuacji jak najbardziej uzasadnione) - pokazany bardzo ladnie. Kwadrat tez bylby mily dla oka.
Ogolnie podoba mi sie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Witam
Bardzo fajnie wykonane.Podoba mi się..
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
obróbka genialna!!!
ja czeto spotykam przywiazane tak konie(niestety) sceneria tez dopisuje...ale tak obrobic nie umiem
(
Put some fun between your legs
-ride a horse
obróbka świetna
na pierwszy rzut oka wygląda jak by koń miał 3 nogi![]()
bardzo miła dla oka tonacja, podoba mi się![]()
Bardzo ciekawa fotka, ale przyznaj się ze zrobiłeś to w Photomatixie? No a jeśli nie to napewno szara połówka od góry dla podkreśłenia chmur.
Koń wygląda faktycznie dość nieforemnie (wielki łeb - zniekształcenia geometryczne obiektywu? N14-24 w użyciu? - to pewnie przy 14mm?),
ale rozumiem, że to mógł być zamierzony efekt z Twojej strony.
Czego by jednak nie mówić zdjęcie jest intrygujace i w swojej formie bardzo ciekawe. Szczególnie piękne są kolory tła.
Generalnie się podoba.
Skontaktuj się z nami