MikeP nie wiem czemu Cię atakują, w ogóle nie wiem skąd na tym forum tyle negatywnych emocji, często tu zagadam, fakt mało się odzywam, ale między innymi dlatego, że jak wyrażasz swoja opinie to dostajesz minusika heheh jak w przedszkolu. Ja osobiście powiem, że dzięki tym negatywnym opiniom staram się coś zmieniać w mojej fotografii, baaaardzo pomaga uzasadnienie opinii, ale brak jakiejkolwiek jest gorszy, więc lepiej chyba jak ktoś napisze po prostu "nie". A dla mnie to już jest wyzwanie, skoro "nie" to szukam dalej!!! patrze na inne zdjęcia które warte były dyskusji i w ten sposób się uczę na co patrzeć itd....
Do autora wątku - szukaj dalej ujęć
Zgadzam się z MikeP lepiej nie zaśmiecać czasami forum i nic nie wstawiać! lub 2 razy się zastanowić czy to na pewno jest to ujęcie, które chcemy pokazać - bo dzięki temu trzyma się poziom jak poisaliście!
A już zupełnie nie rozumiem tekstów - nie masz dziecka, to nie wiesz jak to jest wszystko zależy od podejścia do życia, do siebie samego i do innych.

P.s.
Ja też mam córkę ma rok i 5tyg. wiem że to wyzwanie, zrobić fajne zdjęcia i czasami cały dzień sie staram i nic, potem myślę, że jest złapałem fajne ujęcie, wstawiam na forum a tu kupa, nie zwróciłem uwagi na to i na tamto ;/ chociaż czasami sie uda i zgarniam pozytywy