Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie NC Sepia - Adobe action

Jestem milosnikiem Sepi jaka mozna uzyskac uzywakac NC....wyglada to ladnie i bardzo naturalnie. Czy ktos ma moze pomysla w jaki sposob przy pomocy PS mozna uzyskac ten sam efekt. Probowalem juz roznych plug ins i acctions zle zadna z nich nie jest nawet blisko tego co mozna NC.
    Czy ktos ma moze namiary .....pomysl na ustawienie w PS albo jakis programik ktory to zrobi

Pare nikonow, troche szkla, jakies lampki i parasolki

Domyślnie

linux_user, Od wielu, wielu lat graficy na całym świecie bezskutecznie usiłowali wydrzeć sekret sepii z NC - nikomu się jednak nie udało. Ten PS-owy Graal, Enigma konwerterów graficznych, przez lata pozostawała nieodgadniona.

Do czasu.

Oto boweiem po wielu wielu latach wyrzeczeń, pracy 24/7 o głodzie i chłodzie, wypaleniu luminoforów kilku kineskopów mych wiernych Barco Reference Calibratorów WYDARŁEM ÓW BEZCENNY SEKRET z pazernych rąk korporacji Nikon!!!!!

Sepjatajzer mojego autorstwa nie działa może w 100% idealnie tak samo, jak moduł w NC, ale daje łudząco podobne efekty.

30 dniowy fri trajal można sciągnąć (w postaci akcji do PS-a) STĄD
    Jeżeli zaś po upływie 30 dni nie będziecie mogli bez niego żyć, możecie wykupić u mnie dożywotnią, wielostanowiskową licencję na jego stosowanie, uiszczając opłatę o pojemności 0,5 litra (może być 0,7) w Scotch Whisky (bądź równowartość w PLN). Ewentualnie Bourbon lub Cogniac.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie

Ok
    Musze potestowac przez te 30 dni........potem .....potaj adres to wysle cos przez kuriera bo do szanownej rzeczpospolitej jakos sie na razie nie wybieram

Domyślnie

Brrrrr ;] Co za fota ;>

Domyślnie

UWAGA - UPDATE:
    TAK!!!! DOKONAŁEM TEGO!!!! CAŁKOWICIE ROZPRACOWAŁEM TEN CHOLERNY MECHANIZM!!!!

W związku z tym piramidalnym sukcesem, proszę wykasować akcję, którą wczoraj wsadziłem na serwa.

Niniejszym ogłaszam, że dostęny jest nowy, pełny pakiet - Sepjatajzer baj Czornyj ver. 2.0 (i ostatnia), uzupełniony o akcję Czornytajzer (dający taki sam efekt jak konwersja na B&W w NC) i NOWA, ULEPSZONA WERSJA SEPJATAJZERA!!! - Obecnie w 101% daje efekt identyczny z uzyskiwanym w NC. (Opłata za licencję wzrasta w związku z tym do 1l jakiegoś szlachetnego, starzonego trunku)
    JEST ON DOSTĘPNY DO SCIĄGNIĘCIA TUTAJ!!!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WujekX
    Brrrrr ;] Co za fota ;>
    Nikt cie o opinie foty nie pytal.......
    A sepia w wersji 2 coraz bardzoej przypada mi do gustu.......
    Czarbyj masz jak w banku ten napitek....a nawet 2

Domyślnie

To jest forum ;] Milego dnia

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Roselle IL USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez WujekX
    Brrrrr ;] Co za fota ;>
    a chcesz zobaczyc jeszcze gorsze ?
    czy na razie wystarczy

Domyślnie

Wystarczy :] Nie cisnieniuj sie osobiscie tylko przemysl co jest zle i rozwal mnie nastepnymi zdjeciami - to proste. Hey

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów