Szukaj
fajne obydwa, i chociaz drugie nieostre to rzeczywiscie klaustrofobiczne!
Pozdrawiam A.
jedynki nie rozumiem, patyki jakies :\ matomiast dwojka...boje sieciekawe jak by wygladala w b&w.
Pozdrawiam.
D2x | D80 | MB-D80 | S10-20 | N 17-55 2.8 | S28-70 | N50 1.4D | S70-300 | SB800 | Manfrotto | Lowepro + pare innych zabawek...
http://www.sqbgallery.yoyo.pl/ <-- Moja galeryjka...
Zapomnialem dodac, ze na 2 zostala uzyta ogniskowa 18mm na cropie...
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Jedynka, to moje klimaty, MIODZIO, natomiast dwójka już nie za bardzo, gdyż nie zachwyca mnie spojrzenie bliskie rybiemu.![]()
Adam, celowo wspomnialem o szerokosci kadru
Tam autentycznie jest tak ciasno, ze pomiedzy drzewa da sie wejsc tylko z jednej strony. Nie ma wiec mowy o rybiej perspektywie, to tylko "kitowy" szeroki kat, nic wiecej. Focilem z podlogi dla delikatnego poglebienia efektu i puche musialem trzymac "do gory kolami", aby uzyskac pozadana pozycje ujecia juz na podgladzie (taka zachcianka i potrzeba chwili).
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
2 jak dla mnie super, pomysl na kadr swietny, ma sie wrazenie jakby te drzewa czlowieka przytlaczaly
Natomiast zdjecie nr 1 jest dla mnie totalnie niezrozumiale. Jakies badyle i tyle (ale rym), nie ma zadnej kompozycji, no nie wiem...
Mogl bys to rozwinac? Dlaczego uwazasz, ze 1 jest miodzio?
P.S.
Cos czuje, ze jakby to zdjecie wrzucil jakis nowicjusz to by go zmielono, zjedzono, przezuto, wypluto i zdeptano 5 razy![]()
No nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale po prostu trzeba kochać las, aby docenić również detale.
Sam często robię podobne ujęcia, więc doskonale rozumiem autora.
Jedyne czego mi brakuje, to skrzenia się kropelek wody na gałęziach, ja bym przed ekspozycją popryskał gałąź wodą, ale to detal.![]()
Skontaktuj się z nami